Θεοδωράκης: Η παράταξη ή θα είναι μεγάλη ή δεν θα υπάρξει

Ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, ψηφίζει στο εκλογικό τμήμα του Αγίας Βαρβάρας στις εκλογές για το νέο φορέα της Κεντροαριστεράς την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017.
(EUROKINISSI/ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ/ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΧΟΥΛΑΚΗ)
Ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, ψηφίζει στο εκλογικό τμήμα του Αγίας Βαρβάρας στις εκλογές για το νέο φορέα της Κεντροαριστεράς την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017. (EUROKINISSI/ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ/ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΧΟΥΛΑΚΗ) EUROKINISSI

"Η κοινωνία δεν θέλει άλλο ένα κόμμα", επεσήμανε ο επικεφαλής του Ποταμιού, αφότου ψήφισε στο Χαλάνδρι για την ανάδειξη ηγεσίας στον νέο φορέα της Κεντροαριστεράς

Το σχόλιό του για τον δεύτερο γύρο των εκλογών του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς έκανε μέσω twitter o Σταύρος Θεοδωράκης το απόγευμα της Κυριάκης, αφότου ψήφισε, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά ότι "η παράταξη ή θα είναι μεγάλη ή δεν θα υπάρξει".

"Ψήφισα στο Χαλάνδρι. Έσφιξα χέρια φίλων εθελοντών που εγγυώνται και αυτή την Κυριακή την διαδικασία. Η παράταξη ή θα είναι μεγάλη ή δεν θα υπάρξει. Η κοινωνία δεν θέλει άλλο ένα κόμμα. Θέλει τολμηρές προτάσεις χωρίς φόβο αλλά με πάθος. Θέλει να αλλάξουμε εποχή", έγραψε ο επικεφαλής του Ποταμιού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Σταύρος Θεοδωράκης, Κεντροαριστερά
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Κι όμως, σε εκλογικό κέντρο της Κρήτης ρώτησαν τον Γιώργο Παπανδρέου πώς λένε τον πατέρα του

ADVERTISING

SHARE: