Θεοπεφτάτου: Οι βουλευτές που ζητούν αναδρομικά είναι της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ

Θεοπεφτάτου: Οι βουλευτές που ζητούν αναδρομικά είναι της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ

Για το πόθεν έσχες των δικαστικών η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ότι η απόφαση δεν ήταν αντικειμενική

“Οι βουλευτές που ζητούν αναδρομικά είναι από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ και αυτή η δυνατότητα άνοιξε με νόμο το 2008”, δήλωσε στο ραδιόφωνο 24/7 η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αφροδίτη Θεοπεφτάτου.

Σημείωσε ότι “πέρα από το νομικό, υπάρχει και το ηθικό και εδώ υπάρχει σοβαρό ηθικό ζήτημα”.

“Εμείς είμαστε εδώ για προσφέρουμε στην κοινωνία και όχι να εξασφαλιστούμε”, πρόσθεσε.

Για το πόθεν έσχες των δικαστικών είπε ότι “η απόφαση δεν ήταν αντικειμενική και με αυτές τις αποφάσεις η δικαιοσύνη δεν μπορεί να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου”.

Αναφερόμενη στη συμφωνία για την αναβάθμιση των F16 και απαντώντας στη δήλωση του βουλευτή Νίκου Φίλη ότι “δεν έχουμε ασθενοφόρα αλλά αναβαθμίζουμε τα F16”, η κυρία Θεοπεφτάτου σημείωσε ότι “δεν είναι ευχάριστο να υπάρχουν ελλείψεις σε ασθενοφόρα, αλλά χρειάζεται και η συγκεκριμένη συμφωνία”. Πρόσθεσε ότι από τον προϋπολογισμό του υπουργείου Άμυνας θα προκύψει και το μέγεθος της συμφωνίας.

Για την τρίτη αξιολόγηση, είπε μπορεί να κλείσει χωρίς εμμονές καθώς τόσο οι Ευρωπαίοι εταίροι όσο και το ΔΝΤ αναγνωρίζουν ότι η Ελλάδα ανακάμπτει.

Αναφορικά με τη δήλωση της κ.Κουντουρά που χαρακτήρισε επιτυχία ότι οι Έλληνες δεν τρώνε πια από τα σκουπίδια, τόνισε ότι “η δήλωση της υπουργού Τουρισμού ήταν υπερβολική”.  

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα