Την οδύνη του για το δυστύχημα εξέφρασε ο Προκόπης Παυλόπουλος

Συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου με τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής, Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής, Γεώργιο Ντάση, την Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016. Στην συνάντηση συμμετείχε και ο πρόεδρος της ΟΚΕ Γιώργος Βερνίκος.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου με τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής, Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής, Γεώργιο Ντάση, την Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016. Στην συνάντηση συμμετείχε και ο πρόεδρος της ΟΚΕ Γιώργος Βερνίκος. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημερώνεται διαρκώς για την πορεία των ερευνών για τον εντοπισμό του τρίτου μέλους του πληρώματος του μοιραίου ελικοπτέρου

Την οδύνη του για το δυστύχημα με το ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού, που στοίχισε τη ζωή σε δύο άτομα, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος στον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο και στον αρχηγό των Ενόπλων Δυνάμεων, Ευάγγελο Αποστολάκη.

Ο κ. Παυλόπουλος ενημερώθηκε από πολύ νωρίς το πρωί της Πέμπτης για το τραγικό δυστύχημα και μαθαίνει διαρκώς τα νεότερα από την πορεία των ερευνών.

Να θυμίσουμε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα για τον εντοπισμό του τρίτου μέλους του πληρώματος του μοιραίου ελικοπτέρου, που συνετρίβη στην Κίναρο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Πτώση ελικοπτέρου: Θρηνούν οι οικογένειες των θυμάτων

Τραγωδία στο Πολεμικό Ναυτικό. Το μοιραίο ελικόπτερο προσέκρουσε σε λόφο

Αυτή είναι η μόνη κάτοικος της Κινάρου που εντόπισε τα συντρίμμια του Agusta Bell

ADVERTISING

SHARE: