Την συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ζητούν βουλευτές

ΑΘΗΝΑ-ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ Η Κ.Ο. ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ // Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ  ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ.(Eurokinissi-ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ)
ΑΘΗΝΑ-ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ Η Κ.Ο. ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ // Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ.(Eurokinissi-ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ) EUROKINISSI

Την σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ζητούν επιτακτικά βουλευτές του κόμματος και δεν αποκλείεται να συνεδριάσει αύριο ή μεθαύριο

Οι εξελίξεις στο πεδίο της διαπραγμάτευσης έχουν προβληματίσει το εσωτερικό του κυβερνώντος κόμματος με το Προεδρείο της ΚΟ να έχει ήδη αποφασίσει ομόφωνα, σύμφωνα με τον Νίκο Φίλη και όσα δήλωσε στον ΣΚΑΙ, να συνεδριάσει τις επόμενες ημέρες.

Οι βουλευτές του κόμματος φαίνεται πως δεν αρκέστηκαν στην από κοινού συνεδρίαση της Κεντρική Επιτροπής του κόμματος και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας που έγινε μιάμιση εβδομάδα πριν και ζητούν εκ νέου ενημέρωση από τον πρωθυπουργό και το οικονομικό επιτελείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα πέρα από τις χθεσινές αναφορές μιας σειράς βουλευτών στην ενημέρωση που είχαν με τον Γιάνη Βαρουφάκη για άμεση συνεδρίαση της ΚΟ, οι κύριοι Πετράκος Αθανάσιος Πετράκος, Βασίλης Χατζηλάμπρου και οι κυρίες Δέσποινα Χαραλαμπίδου και Ευγενία Ουζονίδου, έχουν ήδη υπογράψει ένα κείμενο που ζητούν άμεσα της συνεδρίασης του σώματος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Φίλης: Ομόφωνη απόφαση για σύγκληση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ για τη συμφωνία

ADVERTISING

SHARE: