Το αντίο του Τσίπρα στον Βασίλη Μουλόπουλο

Το αντίο του Τσίπρα στον Βασίλη Μουλόπουλο

"Είναι δύσκολο να αποχαιρετάς έναν δικό σου άνθρωπο" έγραψε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, στο Twitter

Με αναρτήσεις του στο Twitter ο πρωθυπουργός αποχαιρέτησε τον δημοσιογράφο Βασίλη Μουλόπουλο, που έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών.

“Με την οξυδέρκεια και τη σοφία του, με τη καυστική του πένα και τις ιδέες του, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο να γίνει κοινωνικά πλειοψηφικό το αίτημα για μια βαθιά ριζοσπαστική αλλαγή στα πολιτικά πράγματα της χώρας. Καλό ταξίδι σύντροφε!”, έγραψε ο πρωθυπουργός στην ανάρτησή του, ενώ σε δεύτερη έγραψε ακόμη: “Είναι δύσκολο να αποχαιρετάς έναν δικό σου άνθρωπο. Ο Βασίλης ήταν δίπλα μας όλα τα χρόνια της αναγέννησης και της ανόδου του ΣΥΡΙΖΑ”.

Ο Βασίλης Μουλόπουλος πέθανε αργά τη νύχτα σε ηλικία 72 ετών. Ήταν στέλεχος του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη. Υπήρξε διευθυντής σύνταξης στην εφημερίδα “Το Βήμα” και πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της εφημερίδας “Αυγή”.

Είχε εκλεγεί βουλευτής Επικρατείας με τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ είχε διατελέσει πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συντακτών.

Ο Βασίλης Μουλόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1946. Σπούδασε Οικονομία στο Πανεπιστήμιο της Ρώμης. Κατά τη διάρκεια της Χούντας δραστηριοποιήθηκε πολιτικά στο αντιδικτατορικό κίνημα και εργάστηκε ως δημοσιογράφος στην εφημερίδα της Lotta Conitnua. Επέστρεψε στην Ελλάδα το 1981.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα