Το μήνυμα Τσίπρα για τον Αντετοκούνμπο και τη διαφορετικότητα

Το μήνυμα Τσίπρα για τον Αντετοκούνμπο και τη διαφορετικότητα
Greece's Prime Minister Alexis Tsipras meets the European Commissioner for Migration, Home Affairs and Citizenship Dimitris Avramopoulos at the Greek Parliament, in Athens, on Feb. 10, 2017. / , , , , 10 2017. SOOC

Με αναρτήσεις του στο Twitter ο πρωθυπουργός απηύθυνε το δικό του μήνυμα για τη διαφορετικότητα, ενώ εξήρε το παράδειγμα του Γ. Αντετοκούνμπο

Τα μαγικά κατορθώματα του Γιάννη Αντετοκούνμπο στον κόσμο του NBA χρησιμοποίησε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, για να μιλήσει για τη διαφορετικότητα.

Σήμερα, ο κ. Τσίπρας υποδέχθηκε παιδιά της τρίτης τάξης του Μπελλένειου Γυμνασίου της Λέρου και συζήτησαν για το προσφυγικό ζήτημα που αφορά και το συγκεκριμένο νησί της χώρας μας.

Σε αναρτήσεις του στον επίσημο λογαριασμό του πρωθυπουργικού γραφείου στο Twitter, ο Αλέξης Τσίπρας έγραψε χαρακτηριστικά, στέλνοντας το δικό του μήνυμα αλληλεγγύης:

“Δέχθηκα σήμερα τα παιδιά της Γ τάξης του Μπελλένειου Γυμνασίου της Λέρου και συζητήσαμε για το προσφυγικό ζήτημα. Εξήγησα στα παιδιά ότι όποια προβλήματα προκύπτουν από τη διαχείριση του δεν μπορεί να μας κάνουν να αλλάζουμε τις αρχές και αξίες μας. Δεν πρέπει να αντιμετωπίζουμε με φόβο το διαφορετικό, όπως μας διδάσκει άλλωστε το παράδειγμα του Γ. Αντετοκούνμπο που κατέκτησε το NBA. Η νέα γενιά μπορεί να πρωτοστατήσει στο χτίσιμο μιας κοινωνίας αλληλεγγύης, ανεκτικότητας και δημοκρατίας”.

Φωτογραφία: sooc.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα