Το παράπονο της Γεννηματά και το Survivor

Συζήτηση και ψήφιση του σχεδίου νόμου του υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης "Αναλογική εκπροσώπηση των πολιτικών κομμάτων, διεύρυνση του δικαιώματος εκλέγειν και άλλες διατάξεις περί εκλογής Βουλευτών" την Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Συζήτηση και ψήφιση του σχεδίου νόμου του υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης "Αναλογική εκπροσώπηση των πολιτικών κομμάτων, διεύρυνση του δικαιώματος εκλέγειν και άλλες διατάξεις περί εκλογής Βουλευτών" την Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ διαμαρτυρήθηκε γιατί η ομιλία της στη συζήτηση επί του πολυνομοσχεδίου μετατέθηκε μετά από αυτή του πρωθυπουργού. Γιατί ο Κωνσταντινόπουλος υποστήριξε ότι αυτό οφείλεται στο Survivor

Το γεγονός ότι η ομιλία της ορίστηκε τελικά να πραγματοποιηθεί μετά από αυτή του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα προκάλεσε την αντίδραση της προέδρου του ΠΑΣΟΚ Φώφης Γεννηματά.

Η κ.Γεννηματά ζήτησε το λόγο όταν ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης ανακοίνωσε πως μετά τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη θα μιλούσε ο πρωθυπουργός. Επισήμανε ότι είθισται ο πρωθυπουργός να μιλά τελευταίος για να έχει ακούσει τους αρχηγούς των κομμάτων της αντιπολίτευσης και υποστήριξε ότι ο κ.Τσίπρας δεν αντέχει να ακούσει άλλη κριτική.

Ο Πρόεδρος της Βουλής απάντησε ρίχνοντας το φταίξιμο "σε κάποιους αρχηγούς που άργησαν" δείχνοντας μάλλον προς τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων Βασιλη Λεβέντη και υποστήριξε ότι δεν είναι σε βάρος της κ.Γεννηματά η αλλαγή της σειράς.

Από τη Χαριλάου Τρικούπη έκαναν λόγο για μεθόδευση και σημείωναν ότι η κ.Γεννηματά ήταν προγραμματισμένο να μιλήσει στις έξι και μισή (πριν τον κ.Μητσοτάκη) και βρισκόταν στην αίθουσα έξι και δέκα λεπτά.

Το πιο ενδιαφέρον σχόλιο όμως έκανε ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ο οποίος έγραψε στο twitter: "Είναι απλά ντροπή, δεν έδωσαν το λόγο στην κ Γεννηματά γιατι ο κ ΤΣΙΠΡΑΣ δεν θέλει ν αναμετρηθεί με το survivor! Ντροπή κ μονο ντροπή!"

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Φώφη Γεννηματά, Survivor

ADVERTISING

SHARE: