Το τηλεφώνημα Στουρνάρα στον Τσίπρα

Το τηλεφώνημα Στουρνάρα στον Τσίπρα
Συνάντηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα, στο γραφείο του στη Βουλή, Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

Ο διοικητής της ΤτΕ επικοινώνησε με τον πρωθυπουργό και τον ενημέρωσε για την έρευνα στην οικία του με εντολή της Εισαγγελίας Διαφθοράς. Τι είπαν

Με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα επικοινώνησε τηλεφωνικά πριν λίγο ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας και τον ενημέρωσε για την έρευνα στην οικία του με εντολή της Εισαγγελίας Διαφθοράς.

Στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργείται με αφορμή καταγγελίες για οικονομικές ατασθαλίες στο ΚΕΕΛΠΝΟ οι εισαγγελικοί λειτουργοί κατέσχεσαν, σύμφωνα με πληροφορίες, έγγραφα και ηλεκτρονικά στοιχεία που αφορούν εταιρία της Σταυρούλας Νικολοπούλου – Στουρνάρα, που φέρεται να είχε λάβει διαφημιστικές δαπάνες από το ΚΕΕΛΠΝΟ.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, και οι δύο τόνισαν ότι η Δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη και επιβεβαίωσαν την καλή μεταξύ τους συνεργασία. Από το Μαξίμου έλεγαν μάλιστα, πως η κυβέρνηση δεν αναμιγνύεται, είναι θέμα της Δικαιοσύνης.

Αν και είναι κοινό μυστικό ότι Μαξίμου και ΤτΕ δεν έχουν και τις καλύτερες δυνατές σχέσεις, φαίνεται πως η κυβέρνηση από την πλευρά της δεν επιθυμεί να δώσει άλλες διαστάσεις στο θέμα, δεδομένου άλλωστε ότι πρόκειται για έρευνα η οποια βρίσκεται στο στάδιο της προκαταρκτικής και δεν υπάρχουν ακόμη κατηγορίες ή ύποπτοι.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα