Το tweet του Μητσοτάκη για τη μαύρη επέτειο της 21ης Απριλίου

Το tweet του Μητσοτάκη για τη μαύρη επέτειο της 21ης Απριλίου
Meeting of New Democracy parliamentary group at the Greek Parliament, Athens, Greece, on March 16, 2017. / , , 16 , 2017 Menelaos Myrillas / SOOC

Με μία υπενθύμιση για τη σημασία της ελευθερίας σχολίασε μέσω twitter ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας την 50η επέτειο από το στρατιωτικό πραξικόπημα

Με αφορμή την 50η επέτειο από το στρατιωτικό πραξικόπημα που έβαλε την Ελλάδα στο γύψο, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης υπενθύμισε μέσω twitter τη σημασία της ελευθερίας.

“21 Απριλίου 1967: Δεν ξεχνάμε. Η ελευθερία είναι η σημαντικότερη αξία. Παντού και πάντα”, έγραψε ο κ.Μητσοτάκης στον προσωπικό του λογαριασμό.

Υπενθυμίζεται εξάλλου πως όταν έγινε το πραξικόπημα ο πατέρας του σημερινού προέδρου της ΝΔ (που τότε ήταν μωρό), Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, είχε συλληφθεί από τους συνταγματάρχες, όπως και το σύνολο του πολιτικού προσωπικού της χώρας και είχε μεταφερθεί στο Κέντρο Τεθωρακισμένων στο Γουδή, ενώ η οικογένεια του είχε τεθεί σε κατ οίκον περιορισμό. Εν συνεχεία η οικογένεια έφυγε για το Παρίσι. 

(Φωτογραφία: SOOC)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα