Το ΥΠΕΞ καρφώνει Κουμουτσάκο: Δεν εξέφρασε ανησυχία για το Σκοπιανό στον Κοτζιά

Το ΥΠΕΞ καρφώνει Κουμουτσάκο: Δεν εξέφρασε ανησυχία για το Σκοπιανό στον Κοτζιά
Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Κοτζιάς και ο Τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος Eurokinissi

Η δήλωση του τομεάρχη Εξωτερικών της ΝΔ για τη συνάντηση με Κοτζιά διαψεύδει το ΥΠΕΞ προειδοποιώντας μάλιστα ότι υπάρχουν τα πρακτικά

Την αντίδραση του υπουργείου Εξωτερικών προκάλεσαν οι δηλώσεις του αρμόδιου τομεάρχη της ΝΔ, μετά τη χθεσινή συνάντηση με το Νίκο Κοτζιά στο πλαίσιο των συναντήσεων για το ονοματολογικό της πΓΔΜ. Η ανακοίνωση του ΥΠΕΞ κάνει λόγο για εξυπηρέτηση εσωκομματικών σκοπιμοτήτων και διευκρινίζει ότι δεν εκφράστηκε καμία ανησυχία ή επιφύλαξη κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης.

Με λύπη μας διαπιστώνουμε ότι τα όσα ανακοινώνει η Νέα Δημοκρατία αναφορικά με την ενημέρωση που της παρέσχε το απόγευμα της 4ης Απριλίου ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, για άλλη μία φορά δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Γίνονται, προφανώς, για την εξυπηρέτηση εσωκομματικών σκοπιμοτήτων. Η αντιπροσωπεία της Νέας Δημοκρατίας δεν εξέφρασε ουδεμία επιφύλαξη ή ανησυχία κατά την δίωρη και πλέον ενημέρωσή της, έκανε δε μόνον επιβοηθητικά σχόλια. Στη διάρκεια της ενημέρωσης τηρήθηκαν πρακτικά που επιβεβαιώνουν το αναληθές του περιεχομένου της ανακοίνωσης τύπου της Νέας Δημοκρατίας. Καλούμε τη Νέα Δημοκρατία να επιδείξει, επιτέλους, σοβαρότητα και υπευθυνότητα στην αντιμετώπιση των μεγάλων εθνικών θεμάτων” αναφέρει η ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα