Τον Καμμένο βλέπουν στη ΝΔ ως ρυθμιστή του χρόνου των εκλογών

Τον Καμμένο βλέπουν στη ΝΔ ως ρυθμιστή του χρόνου των εκλογών
ο Κυριάκος Μητσοτάκης Eurokinissi

Υπό προθεσμία πρωθυπουργό χαρακτήρισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον Αλέξη Τσίπρα μετά και το ανάλογο σχόλιο της Φώφης Γεννηματά, ενώ η ΝΔ επαναφέρει το αίτημα των εκλογών

To ζήτημα των εκλογών επανέφερε χτες ο Κυριάκος Μητσοτάκης απαντώντας ο ίδιος προσωπικά στα όσα είπε ο πρωθυπουργός στο υπουργικό συμβούλιο και δείχνοντας με το σχόλιό του ο κ. Μητσοτάκης ότι θεωρεί πως μετρά αντίστροφα η κλεψύδρα του χρόνου για τον κυβερνητικό συνασπισμό ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ.

Στο Μοσχάτο σχολίαζαν τη χτεσινή απουσία Καμμένου από το υπουργικό συμβούλιο και εκτιμούν ότι ενόψει της συνόδου του ΝΑΤΟ σε λίγες μέρες όπου αναμένεται να δοθεί επισήμως το πράσινο φως προς την ΠΓΔΜ για να ξεκινήσουν οι ενταξιακές διαπραγματεύσεις, η πολιτική φθορά των ΑΝΕΛ στο εσωτερικό θα αυξάνεται.

Μάλιστα ο κ. Μητσοτάκης χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό υπό προθεσμία και εστίασε στη δήλωση Καμμένου από το εθνικό συμβούλιο των ΑΝΕΛ ότι θα αποχωρήσει το κόμμα του από την κυβέρνηση όταν έρθει η συμφωνία των Πρεσπών στη βουλή. Σε αυτό το πλαίσιο και με τον Πάνο Καμμένο να έχει ήδη δώσει από τώρα ημερομηνία λήξης της στην κυβερνητική συνεργασία με το ΣΥΡΙΖΑ ο πρόεδρος της ΝΔ συνεχίζει να μιλάει για αβεβαιότητα και έλλειψη πολιτικής και οικονομικής σταθερότητας, κάτι που δεν περιορίζεται μόνο στα των εθνικών θεμάτων και δη του σκοπιανού αλλά για το σύνολο της οικονομικής και κοινωνικής ζωής της χώρας.

Ως εκ τούτου στη ΝΔ προετοιμάζονται και για τυχόν εκλογικό αιφνιδιασμό από τον Αλέξη Τσίπρα –αν και η εκτίμηση που έχουν είναι ότι επιλογή του πρωθυπουργού είναι οι διπλές κάλπες τον Μάιο του 2019. Μάλιστα δεν λείπουν και οι δεύτερες σκέψεις στο επιτελείο του κ. Μητσοτάκη ότι οι κ.κ. Τσίπρας και Καμμένος σχεδιάζουν από κοινού το διαζύγιό τους προκειμένου να οδηγηθούν σε εκλογές.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα