Τόσκας: Δεν θα ανεχτούμε από κανέναν να θέτει σε κίνδυνο τις ζωές αστυνομικών - πολιτών

Συνέχιση της επεξεργασίας και εξέτασης του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας "Ρύθμιση θεμάτων αρμοδιότητας Υπουργείου Εθνικής Άμυνας" στην Επιτροπή Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων, της Βου΄λής την Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Συνέχιση της επεξεργασίας και εξέτασης του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας "Ρύθμιση θεμάτων αρμοδιότητας Υπουργείου Εθνικής Άμυνας" στην Επιτροπή Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων, της Βου΄λής την Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες για τον εντοπισμό των δραστών της ένοπλης επίθεσης στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη

Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, έκανε την ακόλουθη δήλωση στον απόηχο του περιστατικού με τη ρίξη πυροβολισμών στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, στη συμβολή των οδών Ζωοδόχου Πηγής και Μεταξά:

"Γίνονται όλες οι αναγκαίες ενέργειες για να εντοπιστούν τόσο οι δράστες όσο και όποιοι πιθανόν κρύβονται από πίσω. Δεν θα ανεχτούμε από κανέναν να θέτει σε κίνδυνο τις ζωές των ανθρώπων της αστυνομίας και των απλών πολιτών".

'Οπως έγινε γνωστό, ο κ. Τόσκας επιστρέφει εσπευσμένα από την Κρήτη στην Αθήνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Επίθεση στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ: Στόχος ο σκοπός της διμοιρίας των ΜΑΤ λέει η ΕΛΑΣ

Επίθεση στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ: Σύσσωμη καταδίκη από πολιτικούς αρχηγούς και κόμματα

ADVERTISING

SHARE: