Τόσκας για τον τραυματισμό της δικηγόρου: Τα επίχειρα μιας μειοψηφίας που επιζητεί τη βία

Συνάντηση του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα με τον Κύπριο Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξης , Ίωνα Νικολάου. Τρίτη 25 Ιουλίου 2017 (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Συνάντηση του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα με τον Κύπριο Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξης , Ίωνα Νικολάου. Τρίτη 25 Ιουλίου 2017 (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη επισκέφθηκε σήμερα το νοσοκομείο “Ευαγγελισμός” όπου νοσηλεύεται η δικηγόρος που τραυματίστηκε χθες βράδυ από ρίψη φωτοβολίδας πίσω απ' το Πολυτεχνείο

Τη δικηγόρο που χθες βράδυ τραυματίστηκε στο πόδι από ρίψη φωτοβολίδας και μέχρι αυτή την ώρα νοσηλεύεται διασωληνωμένη σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο “Ευαγγελισμός” επισκέφθηκε σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας.

Ο αν. Υπουργός ενημερώθηκε από τους γιατρούς για την κατάσταση της υγείας της και φεύγοντας σημείωσε ότι : «Δυστυχώς για ακόμη μία φορά κάποιες μειοψηφίες ξαναχτύπησαν. Ο τραυματισμός αυτής της γυναίκας είναι τα επίχειρα μίας μειοψηφίας που επιζητεί τη βία».

«Αυτές οι λογικές δεν έχουν χώρο στη Δημοκρατία μας. Γίνονται όλες οι ενέργειες ώστε οι δράστες να εντοπιστούν και να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη. Δυστυχώς, αυτά έγιναν έπειτα από τη λήξη της πορείας για την επέτειο του Πολυτεχνείου κατά την οποία δεν σημειώθηκε κανένα επεισόδιο», κατέληξε.

Η γυναίκα που χτυπήθηκε στο γόνατο από φωτοβολίδα υποβλήθηκε σε 6ωρη επέμβαση και λόγω σοβαρού αναπνευστικού προβλήματος που παρουσίασε από εισπνοή χημικών εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Πολυτεχνείο
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Επεισόδια μετά την πορεία για το Πολυτεχνείο - Μία τραυματίας από φωτοβολίδα

Επεισόδια στο Πολυτεχνείο: Στην εντατική η δικηγόρος που δέχθηκε φωτοβολίδα στο πόδι

ADVERTISING

SHARE: