Τόσκας: Μεγάλη επιτυχία της ΕΛΑΣ η απελευθέρωση Λεμπιδάκη

Τόσκας: Μεγάλη επιτυχία της ΕΛΑΣ η απελευθέρωση Λεμπιδάκη
Συνέχιση της επεξεργασίας και εξέτασης του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας "Ρύθμιση θεμάτων αρμοδιότητας Υπουργείου Εθνικής Άμυνας" στην Επιτροπή Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων, της Βου΄λής την Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη υπογράμμισε ότι η αστυνομία είχε τις πληροφορίες, αλλά περίμενε την κατάλληλη στιγμή για να δράσει

Για μεγάλη επιτυχία της Αστυνομίας έκανε λόγο ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 σχετικά με την απελευθέρωση του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη, στην Κρήτη, μετά την επιτυχή επιχείρηση της ΕΛΑΣ.

«Η Αστυνομία είχε τις πληροφορίες, αλλά περίμενε την κατάλληλη στιγμή για να δράσει», επιβεβαίωσε ο κ. Τόσκας, τονίζοντας πως το «σημαντικό είναι ότι ο άνθρωπος είναι σώος και βρίσκεται κοντά στους δικούς του».

Σύμφωνα με τον υπουργό, η πρώτη κίνηση του Κρητικού επιχειρηματία ήταν να ευχαριστήσει τους αστυνομικούς. «Είναι αδυνατισμένος, ταλαιπωρημένος, αλλά καλά στην υγεία του», πρόσθεσε, ενώ υπογράμμισε πως «η άμεση απελευθέρωση και η άμεση σύλληψη είναι μεγάλες επιτυχίες για την Ελληνική Αστυνομία».

«Όλοι θα θέλαμε να έχει τελειώσει πιο πριν αυτή η ιστορία, αλλά αποφεύγαμε βεβιασμένες κινήσεις. Έπρεπε να γίνουν όλα με μεγάλη προσοχή, σε συνεργασία με την οικογένεια, ώστε να διασφαλιστεί η ζωή του», είπε ο υπουργός και κατέληξε πως «τώρα και ο άνθρωπος είναι ελεύθερος και λύτρα δεν έχουν καταβληθεί και έχουν γίνει συλλήψεις».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα