Τους εργοδοτικούς φορείς βλέπει ο Τσίπρας

Meeting between the Prime Minister of Greece Alexis Tsipras and the President of Palestine Mahmoud Abbas, in Athens, on Dec. 21, 2015 /           Mahmoud Abbas,  ,  21 , 2015
Meeting between the Prime Minister of Greece Alexis Tsipras and the President of Palestine Mahmoud Abbas, in Athens, on Dec. 21, 2015 / Mahmoud Abbas, , 21 , 2015 SOOC

Οι εκπρόσωποι ΣΕΒ, ΕΣΕΕ, ΓΣΕΒΕΕ και ΣΕΤΕ θα έχουν κοινή συνάντηση με τον πρωθυπουργό

Την πόρτα του Μεγάρου Μαξίμου θα περάσουν, στις 11 το πρωί της Πέμπτης, σύμφωνα με πληροφορίες οι εργοδοτικές οργανώσεις.

Οι εκπρόσωποι του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ), της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου (ΕΣΕΕ), της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ) και του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) θα ενημερωθούν από τον πρωθυπουργό για το νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο.

Το θέμα που αναμένεται να κυριαρχήσει είναι η αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών, που έχει προτείνει η κυβέρνηση, ζητώντας τη συναίνεση των εργοδοτικών οργανώσεων. Οι φορείς αναμένεται να συζητήσουν με τον πρωθυπουργό και τις θέσεις τους για το ασφαλιστικό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τσίπρας

ADVERTISING

SHARE: