Τσίπρας: Η αβεβαιότητα θα τελειώσει

Συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον πρωθυπουργό της Πορτογαλίας, Αντόνιο Κόστα, την Δευτέρα 11 Απριλίου 2016, στο Μέγαρο Μαξίμου.
(EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον πρωθυπουργό της Πορτογαλίας, Αντόνιο Κόστα, την Δευτέρα 11 Απριλίου 2016, στο Μέγαρο Μαξίμου. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

"Θα τελειώσει η αβεβαιότητα στην Ελλάδα σχετικά με την πορεία της αξιολόγησης", διαβεβαιώνει ο πρωθυπουργός σε διάλογο με δημοσιογράφους, εξερχόμενος από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου

Σύσκεψη στη Κουμουνδούρου είχε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο, τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Δημήτρη Τζανακόπουλο, τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής και Επικοινωνίας Νίκο Παππά, την εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου και άλλα στελέχη σχετικά με τη διαπραγμάτευση.

Σε ερώτηση που απηύθυναν στον πρωθυπουργό δημοσιογράφοι ενώ έβγαινε, για το πότε θα τελειώσει η αβεβαιότητα σχετικά με την αξιολόγηση, ο κ. Τσίπρας ήταν κατηγορηματικός, λέγοντας πως "θα τελειώσει".

ADVERTISING

SHARE: