Τσίπρας σε συνδικαλιστές στην Κρήτη: Αν θέλετε να κάνετε θέατρο στις κάμερες, κάντε το έξω

Την αντίδραση του πρωθυπουργού προκάλεσαν συνδικαλιστές αγρότες που επέμεναν να μείνουν μέσα στη σύσκεψη στη Μεσαρά τα τηλεοπτικά συνεργεία. (Vid)

Ένταση προκλήθηκε στο δημαρχείο Φαιστού στις Μοίρες κατά τη σύσκεψη των παραγωγικών φορέων της Μεσαράς υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Μετά την εισαγωγική τοποθέτηση του πρωθυπουργού, ζητήθηκε η αποχώρηση των δημοσιογράφων, των οπερατέρ και των φωτογράφων από την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, για να συνεχιστεί η σύσκεψη με τους παραγωγικούς φορείς και κυρίως τους αγρότες.

Υπήρξαν αντιδράσεις από τα δημοσιογραφικά συνεργεία και ορισμένους αγρότες, που πυροδότησαν το ήδη εκρηκτικό κλίμα.

Στο σημείο αυτό παρενέβη ο κ.Τσίπρας, λέγοντας εμφανώς ενοχλημένος στους δημοσιογράφους και τους αγρότες που αντιδρούσαν: "Έχω κάνει τρεις φορές συναντήσεις με αγρότες στο γραφείο μου. Αν θέλετε να κάνετε θέατρο μπροστά στις κάμερες κάντε το έξω. Εδώ θα συζητήσουμε τα προβλήματα και όποιος δε θέλει ας βγει έξω. Εγώ θα μιλήσω με τους αγρότες πρόσωπο με πρόσωπο ακούσατε; Οποιος θέλει να κάνει θέατρο στους δημοσιογράφους, να βγει έξω."

Η παρέμβαση του πρωθυπουργού προκάλεσε αντιδράσεις από τους διαμαρτυρόμενους, αλλά και χειροκροτήματα από ορισμένους άλλους.

Καθώς οι δημοσιογράφοι επέμεναν, ο πρωθυπουργός συνέχισε: "Όταν εγώ καλώ συσκέψεις με φορείς, ακούστε με λίγο, όταν καλώ συσκέψεις με φορείς κλείνουν οι πόρτες και ακούγονται τα προβλήματα και γίνεται ειλικρινής διάλογος" Απευθυνόμενος σε ένα συγκεκριμένο δημοσιογράφο που αντιδρούσε, είπε: "Εχετε εκπομπή, να με καλέσετε εκεί να κάνουμε debate. Εδώ θα λύσουμε τα προβλήματα. Αν δε θέλετε, μπορείτε να αποχωρήσετε".

Από τα μεγάφωνα εκλήθησαν εκ νέου οι εκπρόσωποι του τύπου να αποχωρήσουν, με τον πρόεδρο των Τεχνικών Τηλεόρασης Κρήτης να ρωτά εάν είναι κλειστή η σύσκεψη και τον πρωθυπουργό να απαντά πως οι συσκέψεις με τους παραγωγικούς φορείς είναι για να λύνονται τα προβλήματα πρόσωπο με πρόσωπο.

Πηγή: Cretapost.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τσίπρας
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Τσίπρας: Βασικό μέλημα της κυβέρνησης η στήριξη της αγροτιάς

ADVERTISING

SHARE: