Τσίπρας: Το μείζον είναι να φέρουμε μια βιώσιμη συμφωνία

Τσίπρας: Το μείζον είναι να φέρουμε μια βιώσιμη συμφωνία
Meeting between Greek PM Alexis Tsipras and minister of Defence and Military Production of Egypt Sedki Sobhi, at Maximos Mansion, in Athens, on June 12, 2015 / , 12 , 2015 Sooc

Τι δήλωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας πριν τη συνάντησή του με τον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη. "Να μην γυρίσουμε σε 6 μήνες στα ίδια" το μήνυμά του εντός και εκτός Ελλάδας

“Το μείζον είναι να μπορέσουμε να φέρουμε μια βιώσιμη συμφωνία. Δεν είναι μείζον μόνο για την κυβέρνηση, είναι μείζον για την χώρα”, δήλωσε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, υποδεχόμενος στο Μέγαρο Μαξίμου, τον επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρο Θεοδωράκη.

“Το κρίσιμο είναι να μπορέσει να κλείσει αυτός ο φαύλος κύκλος, να μην αναγκαστούμε να πάμε σε μια συμφωνία η οποία σε έξι μήνες θα μας δώσει πάλι τα ίδια”, πρόσθεσε ο πρωθυπουργός.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο κ. Θεοδωράκης τόνισε την αναγκαιότητα για συμφωνία έως τα τέλη του μήνα, καθώς τα περιθώρια της ελληνικής οικονομίας είναι απελπιστικά.

Εν τω μεταξύ, σήμερα το μεσημέρι στις 14:00 θα πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ στην Αίθουσα Γερουσίας της Βουλής, σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα