Τσιρώνης: Άδικη η απόφαση του δικαστηρίου για την Ηριαννά

Τσιρώνης: Άδικη η απόφαση του δικαστηρίου για την Ηριαννά
MOTIONTEAM

Ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης αναφέρθηκε στην απόφαση για την Ηριάννα, αλλά και τις δηλώσεις του για το δικαίωμα των πολιτών να έχουν κάνναβη στο μπαλκόνι

Άδικη η απόφαση του δικαστηρίου για την Ηριαννά, τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννης Τσιρώνης, μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7.

Αναφερόμενος στην άποψη που εξέφρασε για το δικαίωμα των πολιτών να έχουν κάνναβη στο μπαλκόνι τους, σχολίασε πως απάντησε σε ερώτηση δημοσιογράφου και ξεκαθάρισε ότι πρόκειται για προσωπική του άποψη. Όπως είπε, η μάστιγα των ναρκωτικών μπορεί να αντιμετωπιστεί με τη νομιμοποίηση τους και τον έλεγχο του κράτους.

Για την ιατρική κάνναβη τόνισε ότι όταν πονάει κάποιος, του δίνουν μορφίνη, αλλά και πώς η ηρωίνη παρασκευάστηκε στη διάρκεια του αμερικανικού εμφυλίου για ιατρικούς λόγους. Γιατί να μην υπάρχει και φαρμακευτική κάνναβη, αναρωτήθηκε.

Αναφερόμενος στον καινούριο νόμο του υπουργείου αγροτικής ανάπτυξης, είπε ότι θεσμοθετούνται οι βιολογικές λαϊκές και οι παραγωγοί θα μπορούν να πωλούν τα προϊόντα τους, με αποτέλεσμα να πέσουν οι τιμές. Με τον ίδιο νόμο τα γαλακτοκομικά προϊόντα θα αναγράφουν την προέλευση γάλακτος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Τσιρώνης: Η λερναία ύδρα της διαφθοράς και της διαπλοκής σηκώνει ακόμη κεφάλι

Διευκρίνηση Τσιρώνη: Nομιμοποίηση της κάνναβης για φαρμακευτικούς σκοπούς

ADVERTISING

SHARE: