Τσοχατζόπουλος: Η πρώτη φωτογραφία από τη φυλακή

Τσοχατζόπουλος: Η πρώτη φωτογραφία από τη φυλακή
Ο Άκης στη φυλακή

Δείτε την πρώτη "πόζα" του πρώην υπουργού στη VIP πτέρυγα των φυλακών

Όπως δημοσιεύει σήμερα το “Πρώτο Θέμα” που αποκάλυψε τη φωτογραφία, ο Άκης Τσοχατζόπουλος, ντυμένος με ελαφρύ γαλάζιο πουκάμισο, σκούρο μπλε σπορ παντελόνι και μαύρα μοκασίνια, περνά πολλές ώρες καθημερινά στον τηλεφωνικό θάλαμο συνομιλώντας με τους δικηγόρους του, τους στενούς συνεργάτες του και τους δικούς του ανθρώπους.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι ο πρώην υπουργός σηκώνεται νωρίς, πίνει τον καφέ του και πέφτει με τα “μούτρα” στη δικογραφία του. Είναι λιτοδίαιτος και ασχολείται ελάχιστα με το μενού της ημέρας. Κρατούμενοι της ίδιας πτέρυγας λένε ότι δεν βγαίνει ούτε στο προαύλιο.

Πριν από λίγες ημέρες, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η εφημερίδα, συνέβη ένα περιστατικό που είχε ως αποτέλεσμα να κυκλοφορήσουν φήμες ότι ο Άκης Τσοχατζόπουλος περνά δύσκολες ώρες, είναι φοβερά πιεσμένος και αρχίζει να συμπεριφέρεται αλλοπρόσαλλα.

Αφορμή στάθηκε το μπάνιο που έκανε ο πρώην υπουργός και η άτυχη στιγμή να ανοίξουν την πόρτα κάποιοι κρατούμενοι οι οποίοι τον είδαν γυμνό. Ύστερα από αυτό, κυκλοφόρησαν φήμες ότι ο Άκης Τσοχατζόπουλος κυκλοφορεί ημίγυμνος στους χώρους της ΣΤ’ Πτέρυγας, προσπαθεί να πάρει τηλέφωνο χωρίς να τοποθετεί τηλεκάρτα και περιφέρεται όλη την ημέρα στους διαδρόμους μονολογώντας και λέγοντας ασυναρτησίες.

Η καθημερινότητα ωστόσο του πρώην υπουργού δείχνει να έχει παγιωθεί και οι συνήθειες του είναι ίδιες με αυτές των συγκρατουμένων του στη ΣΤ’ Πτέρυγα των επωνύμων.

Μια φορά την εβδομάδα μπορεί να συναντιέται με τη σύζυγό τους Βίκυ Σταμάτη σε ειδικό χώρο και να περνούν λίγες ώρες μαζί. Προνόμιο που το έχουν μόνο όσοι τρόφιμοι είναι παντρεμένοι. Η κ. Σταμάτη ωστόσο κατέθεσε αίτηση στον ανακριτή για την διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, επισημαίνοντας ότι η απομάκρυνση από το παιδί της έχει επιβαρύνει την ψυχική της κατάσταση.

Σύμφωνα με το “Έθνος της Κυριακής” η Βίκυ Σταμάτη έχει παράπονα και επικρίνει τον σύζυγό της Άκη Τσοχατζόπουλο για την κατάσταση που βιώνει η ίδια και το παιδί τους, το οποίο ζει σε ένα χωρίο έξω από την Αταλάντη μαζί με τους ηλικιωμένους γονείς της. Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι η κ. Σταμάτη εξετάζει το ενδεχόμενο να υποβάλει αίτηση διαζυγίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα