Τζανακόπουλος: ‘Η κατάσταση δεν προσφέρεται για επικοινωνιακά σόου’

Τζανακόπουλος: ‘Η κατάσταση δεν προσφέρεται για επικοινωνιακά σόου’
Συνέντευξη τύπου του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργου Σταθάκη σχετικά με τα δημοσιεύματα περί μη χρηστής διοίκησης στον ΔΕΣΦΑ, παρουσία του κυβερνητικού εκπροσώπου, Δημήτρη Τζανακόπουλου, την Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) Eurokinissi

Ψυχραιμία τόσο στο πολιτικό προσωπικό όσο και στα ΜΜΕ στον τρόπο που παρουσιάζουν τα γεγονότα του σεισμού συνέστησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Ψυχραιμία και μέτρο στις τοποθετήσεις και τα ρεπορτάζ καθώς “η κατάσταση δεν προσφέρεται για επικοινωνιακά σόου” ζήτησε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7.

Ο κ. Τζανακόπουλος ανέφερε ακόμα ότι “η κατάσταση στην Κω είναι υπό πλήρη έλεγχο, οι ζημιές αναλογικά με το μέγεθος του σεισμού είναι περιορισμένες, κυρίως στην παλιά πόλη και το μόνο πρόβλημα εντοπίζεται στο λιμάνι όπου το απόγευμα λιμενολόγοι θα εξετάσουν πιο εξειδικευμένα την κατάσταση”.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατέληξε υπογραμμίζοντας ότι “όλοι βρισκόμαστε σε εγρήγορση ώστε να αποκατασταθεί απολύτως όσο το δυνατόν ταχύτερα η κανονικότητα στο νησί”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα