Τζανακόπουλος: Η κυβέρνηση δεν διατηρεί φιλικές σχέσεις με κανέναν επιχειρηματία

Τζανακόπουλος: Η κυβέρνηση δεν διατηρεί φιλικές σχέσεις με κανέναν επιχειρηματία
Δημήτρης Τζανακόπουλος Eurokinissi

Η μπάλα είναι στην πλευρά των παραγόντων του ποδοσφαίρου για να κάνουν προτάσεις εξυγίανσης είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Το ζήτημα της διακοπής του πρωταθλήματος, αλλά και οι φερόμενες σχέσεις της κυβέρνησης με επιχειρηματίες ετέθησαν στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Δημήτρη Τζανακόπουλο.

Στην επ’ αόριστον διακοπή του πρωταθλήματος έως ότου οι αρμόδιοι φορείς του ποδοσφαίρου πείσουν την κυβέρνηση ότι υπηρετούν την εξυγίανση του αθλήματος επιμένει το Μέγαρο Μαξίμου, όπως διεφάνη από όσα είπε επί του θέματος ο Δημήτρης Τζανακόπουλος στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατέστησε σαφές ότι το ελληνικό πρωτάθλημα δεν πρόκειται να αρχίσει ξανά, αν «οι αρμόδιοι φορείς δεν καταθέσουν προτάσεις, με τις οποίες θα πείσουν την ελληνική κυβέρνηση ότι υπηρετούν την εξυγίανση του ποδοσφαίρου». «Η μπάλα είναι στη δική τους πλευρά», συνέχισε ο κ. Τζανακόπουλος.

Επίσης, κληθείς να σχολιάσει την δήλωση του βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Θ.Παπαχριστόπουλου περί «φιλικών σχέσεων» που διατηρούσε η κυβέρνηση με τον Ιβάν Σαββίδη, ο υπουργός Επικρατείας διέψευσε τους ισχυρισμούς: «Η κυβέρνηση δεν έχει φιλικές σχέσεις με κανέναν επιχειρηματία. Αντιμετωπίζει όλους  τους επενδυτές με  τον ίδιο τρόπο και προσπαθεί να διευκολύνει όποια επένδυση κινείται εντός νόμου και προσφέρει θέσεις εργασίας», τόνισε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα