Τζανακόπουλος προς Γεωργιάδη: 'Σοβαρευτείτε. Είστε και Αντιπρόεδρος της ΝΔ εκτός από troll στο Twitter'

Συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου στην Βουλή την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016.
(EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΑΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ)
Συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου στην Βουλή την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016. (EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΑΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ) EUROKINISSI

Τι έγραψε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, απαντώντας εκ νέου στον Άδωνι Γεωργιάδη, σχετικά με τη δήλωσή του στο CNBC "αγοράστε Ελλάδα, τώρα που είναι φθηνά"

Συνέχεια στις κατηγορίες που εξαπέλυσε προς τον αντιπρόεδρο της ΝΔ για τις δηλώσεις του "αγοράστε Ελλάδα τώρα που είναι φθηνά" και για τις οποίες του καταλόγισε ότι "ούτε λίγο ούτε πολύ κάλεσε κάθε ενδιαφερόμενο να ασκήσει επιθετική κερδοσκοπία στην Ελλάδα", έδωσε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος απαντώντας εκ νέου, αυτή τη φορά μέσω Twitter, στον 'Αδωνι Γεωργιάδη.

"Κύριε @AdonisGeorgiadi σοβαρευτείτε. Είστε και Αντιπρόεδρος της @NeaDemokratia εκτός από troll στο twitter...", σχολίασε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter.

Πρόκειται ουσιαστικά για απάντηση στο σχόλιο προσβλητικού ύφους που είχε προηγηθεί μέσω Twitter εκ μέρους του κ. Γεωργιάδη προς τον κυβερνητικό εκπρόσωπο: "@d_tzanakopoulos Πρέπει να είσαι αληθινά ανόητος αν από αυτή την συνέντευξη κατάλαβες αυτό. Φαντάσου να έλεγα "πουλήστε Ελλάδα" τί θα έλεγες".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις Γεωργιάδη εξευτελίζουν προσωπικά τον Μητσοτάκη

ADVERTISING

SHARE: