Τζανακόπουλος προς Κουμουτσάκο: Χρειάζεται ψυχραιμία και σοβαρότητα

Ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από τον υπουργό Επικρατείας και κυβερνητικό εκπρόσωπο, Δημήτρη Τζανακόπουλο, στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από τον υπουργό Επικρατείας και κυβερνητικό εκπρόσωπο, Δημήτρη Τζανακόπουλο, στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Η απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου στον τομεάρχη Εξωτερικών της ΝΔ σχετικά με το επεισόδιο στα Ίμια και τις δηλώσεις Ερντογάν

Ψυχραιμία, σοβαρότητα και νηφαλιότητα συνιστά στον Γιώργο Κουμουτσάκο η κυβέρνηση, δια του εκπροσώπου της, Δημήτρη Τζανακόπουλου, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του τομεάρχη Εξωτερικών της ΝΔ, σχετικά με τις τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο.

«Ο κος Κουμουτσάκος δεν χρειάζεται να εικάζει τίποτα, ειδικά σε εθνικά ζητήματα. Αντίθετα χρειάζεται να επιδεικνύει ψυχραιμία, σοβαρότητα και νηφαλιότητα» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Για «απάντηση ό,τι νάναι» έκανε λόγο απαντώντας μέσω Twitter ο Γιώργος Κουμουτσάκος. «Αλλά τι να πείτε και τι να κάνετε κι εσείς έτσι που μπλέξατε. Σας κατανοώ. Έχετε τη συμπάθειά μου...» απάντησε.

Νωρίτερα, ο τομεάρχης της ΝΔ απηύθυνε κάλεσμα στην κυβέρνηση να ενημερώσει άμεσα «εταίρους και συμμάχους για τους κινδύνους που επιφυλάσσει η αποθράσυνση των γειτόνων μας, τονίζοντας προς κάθε κατεύθυνση πως στο Αιγαίο δεν υπάρχουν γκρίζες ζώνες».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Κουμουτσάκος: Η κυβέρνηση να ενημερώσει τους συμμάχους για την ακραία πρόκληση της Τουρκίας

ADVERTISING

SHARE: