Τζανακόπουλος στο Ραδιόφωνο 24/7: Μια ακόμη δημοσιογραφική έμπνευση τα του ανασχηματισμού

Τζανακόπουλος στο Ραδιόφωνο 24/7: Μια ακόμη δημοσιογραφική έμπνευση τα του ανασχηματισμού

Ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος μίλησε στο Ραδιόφωνο 24/7 και στην εκπομπή "LIVE NEWS στις 2" και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον διττό στόχο εκ μέρους της κυβέρνησης από εδώ και πέρα, μετά την απόφαση του Eurogroup

Ως “μία ακόμη δημοσιογραφική έμπνευση” χαρακτήρισε το ενδεχόμενο για ανασχηματισμό ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7 και στην εκπομπή “LIVE NEWS στις 2” με τον Δημήτρη Χατζηνικόλα, τονίζοντας πως δεν υπάρχει κανένας τέτοιος σχεδιασμός.

“Δεν υπάρχει και δεν καταλαβαίνω γιατί η μια συζήτηση οδηγεί στην άλλη. Όταν στόχος της κυβέρνηση είναι να αφοσιωθεί σε πολιτικές παρεμβάσεις ουσίας δεν έχει κανέναν νόημα να συζητάμε για ανασχηματισμό. Δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο το οποίο αποτελεί απλώς μια ακόμη δημοσιογραφική έμπνευση. Δεν υπάρχει κάποιος τέτοιος σχεδιασμός”, είπε χαρακτηριστικά.

“Η απόφαση του Eurogroup εγγυάται την έξοδο στις αγορές το καλοκαίρι του 2018”, διεμήνυσε ο κ. Τζανακόπουλος, κάνοντας λόγο για “μια συμφωνία που περιέχει ρήτρα ανάπτυξης για το ελληνικό χρέος, προσδιορίζει με σαφήνεια τα μεσοπρόθεσμα μέτρα, ενώ στρέφει την προσοχή σε παρεμβάσεις για την ανάπτυξη”.

Πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση έχει διττό στόχο: Τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών και την απόκτηση οικονομικής ανεξαρτησίας τον Αύγουστο του 2018 ώστε να διοχετεύονται χρήματα σε παρεμβάσεις για την ανάπτυξη.

Η ανάρτηση  Μητσοτάκη για τα πανεπιστήμια

“Ο κ. Μητσοτάκης προσπαθεί να δημιουργήσει μια εικόνα ανομίας στη χώρα για να προωθήσει την ατζέντα του κόμματός του περί νόμου και τάξης”, ανέφερε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας για την κατάσταση που επικρατεί στα δημόσια πανεπιστήμια της χώρας.

Ακούστε τις δηλώσεις του κ. Τζανακόπουλου στο Ραδιόφωνο 24/7:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα