Τζιτζικώστας σε Μεϊμαράκη: Υπογράφω και με τα δύο χέρια τη μήνυση

Τζιτζικώστας σε Μεϊμαράκη: Υπογράφω και με τα δύο χέρια τη μήνυση
ΑΘΗΝΑ-ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΝΔ.(Eurokinissi-ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ) Eurokinissi

Τι απαντά ο Τζιτζικώστας στις κατηγορίες του Μεϊμαράκη για το φιάσκο των εκλογών της ΝΔ στις 22 Νοεμβρίου

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας απάντησε στις κατηγορίες του Βαγγέλη Μεϊμαράκη ότι αρνείται να συμφωνήσει σε μήνυση της ΝΔ κατά της infosolutions για το φιάσκο των εκλογών της ΝΔ στις 22 Νοεμβρίου, σημειώνοντας ότι «υπογράφω και με τα δύο χέρια τη μήνυση» και επιχειρώντας να ρίξει τους τόνους της αντιπαράθεσης που προκλήθηκαν από την επαναφορά του θέματος εκ μέρους του κ. Μεϊμαράκη.

Σε τηλεοπτική του συνέντευξη (Alpha) ο κ. Τζιτζικώστας σημείωσε ότι «Υπεύθυνος να υπογράψει την οποιαδήποτε μήνυση, είναι ο εκάστοτε πρόεδρος του κόμματος και μόνο. Ήμουν ο πρώτος που ζήτησα να κινηθεί νομικά η ΝΔ. Μίλησα μάλιστα και με τον κ. Πλακιωτάκη, ο οποίος προχώρησε και σήμερα δικάστηκε η ευτυχώς προσωρινή εντολή.

Σε κάθε όμως περίπτωση, είπα από την πρώτη στιγμή ότι πρέπει να γίνει μήνυση στην εταιρεία, γιατί έπαιξε με τους νεοδημοκράτες, με τους φίλους αυτής της παράταξης, με όλους μας, και μάλιστα ταλαιπώρησε τόσο πολύ το εκλογικό σώμα,  που αυτό δε θα περάσει έτσι. Θέλω να κοιτάξω μπροστά, αυτή τη στιγμή έχει πληγωθεί πάρα πολύ η παράταξη από αυτή την ανοιχτή πληγή, που παραμένει ακόμη και σήμερα. Νομίζω ότι όποιος ξύνει αυτή την πληγή τώρα, δε βοηθάει ούτε στην ενότητα. Να προχωρήσουμε όλοι μπροστά, ενωμένοι, να ολοκληρώσουμε την εκλογική διαδικασία και να προκύψει γρήγορα ο νέος αρχηγός».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα