Β. Οικονόμου: Πολιτική παρέμβαση για την επίθεση στον Ασπρόπυργο

Εκδήλωση που διοργανώνει η εθνική συντονίστρια για την αντιμετώπιση των ναρκωτικών υπό την αιγίδα του Π.τ.Δ. με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ναρκωτικών. Τίτλος εκδήλωσης: "Η συμβολή της κοινωνικής συνοχής και αλληλεγγύης στην πρόληψη χρήσης ναρκωτικών" Χαιρετισμους απο τον Π.τ. Δ. Προκοπη Παυλοπουλου του Αρχιπεικσοπου Ιερωνυμου του Ελληνα Επιτροπου Δημ. Αβραμοπουλου και εκπροσωπων των κομματων--ΦΩΤΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI
Εκδήλωση που διοργανώνει η εθνική συντονίστρια για την αντιμετώπιση των ναρκωτικών υπό την αιγίδα του Π.τ.Δ. με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ναρκωτικών. Τίτλος εκδήλωσης: "Η συμβολή της κοινωνικής συνοχής και αλληλεγγύης στην πρόληψη χρήσης ναρκωτικών" Χαιρετισμους απο τον Π.τ. Δ. Προκοπη Παυλοπουλου του Αρχιπεικσοπου Ιερωνυμου του Ελληνα Επιτροπου Δημ. Αβραμοπουλου και εκπροσωπων των κομματων--ΦΩΤΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI EUROKINISSI

Ο βουλευτής της ΝΔ τόνισε στο Ραδιόφωνο 24/7 ότι οι επιθέσεις αυτές είναι σε έξαρση και "πετιούνται στην πίσω αυλή"

«Με βρίσκει σύμφωνο οποιαδήποτε ρύθμιση κατοχυρώνει ανθρώπινα δικαιώματα» είπε στο Ραδιόφωνο 24/7 ο βουλευτής της ΝΔ Βασίλης Οικονόμου.

Σημείωσε ότι η ΝΔ, με την πρόταση που θα καταθέσει θα βάζει τις προϋποθέσεις για να αυτοπροσδιορίζονται αυτά τα άτομα και ως εκ τούτου, θα είναι στη γραμμή του κόμματος.

Για τη φασιστική επίθεση στον Ασπρόπυργο, είπε ότι αυτά τα ζητήματα είναι σε έξαρση και ζήτησε πολιτική παρέμβαση.

Τόνισε ότι πρόκειται για προβλήματα του κέντρου που πετάνε στην πίσω αυλή.

Αναφερόμενος στο ότι η ΝΔ δεν έχει εκδώσει ανακοίνωση, είπε ότι ο κ. Μητσοτάκης δεν έχει δώσει τέτοιο δικαίωμα και περιμένει την ανακοίνωση.

Ακούστε τις δηλώσεις του Β. Οικονόμου:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νέα Δημοκρατία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Στα ίχνη των δραστών για τις ρατσιστικές επιθέσεις στον Ασπρόπυργο βρίσκονται οι Αρχές

Επίθεση σε μετανάστες στον Ασπρόπυργο: Γνωστοί στις αρχές οι δράστες

Σοκάρουν οι μαρτυρίες των θυμάτων στον Ασπρόπυργο: 'Έλεγαν ότι θα με κάψουν ζωντανό'

ADVERTISING

SHARE: