Βαρουφάκης: Η χώρα είναι χρεοκοπημένη – Δεν υπάρχει εναλλακτική

Βαρουφάκης: Η χώρα είναι χρεοκοπημένη – Δεν υπάρχει εναλλακτική
Ο Γιάνης Βαρουφάκης και το "Μέρα 25" Eurokinissi

Στις βουλευτικές εκλογές θα είναι υποψήφιο το κόμμα ΜέΡΑ 25 του πρώην υπουργού Οικονομικών - Μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7 ο Γ. Βαρουφάκης τόνισε ότι δεν έχει ευθύνη για την επιβολή των capital controls

 «Το ΜέΡΑ 25 θα λάβει μέρος στις εθνικές εκλογές και ο λαός θα αποφασίσει το βαθμό εκπροσώπησης που θα μας δώσει» επεσήμανε σε δηλώσεις του στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 ο συνιδρυτής του κόμματος και πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης. 

Τόνισε ότι η χώρα είναι χρεοκοπημένη και δεν υπάρχει εναλλακτική. Αναφερόμενος στα capital controls είπε ότι δεν έχει ευθύνη, έδωσε μάχη, αλλά ήταν ένα μέτρο που το είχε αποφασίσει η ΕΚΤ από τον Σεπτέμβριο του 2014. 

Για όσους υποστηρίζουν ότι πρέπει να συσταθεί εξεταστική επιτροπή για τα πεπραγμένα του, είπε ότι τους έχει προκαλέσει άπειρες φορές αλλά δεν προχωρούν γιατί γνωρίζουν ότι δεν έχει ευθύνες. 

Αναφερόμενος σε πιθανές συνεργασίες, είπε ότι το ΜέΡΑ 25 έχει ήδη καταθέσει προτάσεις και πάνω σε αυτές μπορεί να γίνει διάλογος. «Εμείς δεν θα κλειστούμε σε ένα δωμάτιο να μοιράσουμε πόστα και αφού τα βρούμε να ξύνουμε το κεφάλια μας να βρούμε τι θα πούμε στον λαό.» είπε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα