Βαρβιτσιώτης κατά Τσίπρα για την επίθεση στον Μητσοτάκη

Discussion regarding the priorities actions, at the plenary hall of the Greek parliament, on September 27, 2016 /           , , 27  2016.
Discussion regarding the priorities actions, at the plenary hall of the Greek parliament, on September 27, 2016 / , , 27 2016. SOOC

Δεν δεχόμαστε μαθήματα πατριωτισμού από τον κύριο "ναι σε όλα" απάντησε ο Μ. Βαρβιτσιώτης στον Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή

Σκληρή απάντηση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για όσα καταλόγισε στον Κυριάκο Μητσοτάκη περί αντιπατριωτικής στάσης του στη διαπραγμάτευση έδωσε στη Βουλή ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

«Αναρωτιέμαι πως μπορεί ο κ. Τσίπρας να μιλάει για πατριωτισμό και αξιοπρέπεια» είπε ο κ. Βαρβιτσιώτης αντικρούοντας σε όσα καταλόγισε ο κ. Τσίπρας στον πρόεδρο της ΝΔ.

Κατηγόρησε, μάλιστα, τον κ. Τσίπρα ότι αποδέχθηκε ο «κύριος ναι σε όλα». «Δεν υπάρχει καμία μα καμία κόκκινη γραμμή που να έχει θέσει και να μην την έχει ο ίδιος διαγράψει» είπε για τον κ. Τσίπρα και μίλησε για «πρωθυπουργό- φαντομά που φεύγει κρυφά και πάει και συναντά τους τραπεζίτες στο Παρίσι χωρίς να το ξέρουν οι υπουργοί του και οι δημόσιες υπηρεσίες.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ δήλωσε επίσης ότι ο κ. Τσίπρας «έφερε το τρίτο και αχρείαστο μνημόνιο» και «υποθήκευσε με την υπογραφή του επί τέσσερις γενιές την περιουσία των Ελλήνων». «Ένα είναι ικανός ο κ. Τσίπρας να διδάξει μαθήματα λαϊκισμού. Κάτι άλλο από αυτόν δεν έχει να μάθει κανένας» κατέληξε ο κ. Βαρβιτσιώτης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Fremdscham: Η γερμανική λέξη του Τσίπρα για τον Μητσοτάκη

ADVERTISING

SHARE: