Βαρβιτσιώτης: Δεν χωρούν ιδεοληψίες στην προστασία των ανήλικων παιδιών

ΑΘΗΝΑ-Συνέντευξη Τύπου του Προέδρου της Οργανωτικής Επιτροπής του 10ου Τακτικού Εθνικού Συνεδρίου της ΝΔ  Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.(Eurokinissi-ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ)
ΑΘΗΝΑ-Συνέντευξη Τύπου του Προέδρου της Οργανωτικής Επιτροπής του 10ου Τακτικού Εθνικού Συνεδρίου της ΝΔ Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.(Eurokinissi-ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ) EUROKINISSI

Το επιχειρησιακό κέντρο του οργανισμού “Χαμόγελο του Παιδιού” επισκέφθηκε ο τομεάρχης  Μεταναστευτικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας σημειώνοντας ότι  “απαιτείται η αξιοποίηση όλων των εμπλεκομένων χωρίς φιλικούς “διαχωρισμούς” και μεροληπτικούς  αποκλεισμούς”

Ο Τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β’ Αθήνας, κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, επισκέφθηκε σήμερα, το επιχειρησιακό κέντρο του κοινωφελούς Οργανισμού «Χαμόγελο του Παιδιού» και συναντήθηκε με τον πρόεδρό του κ. Κωνσταντίνο Γιαννόπουλο.

Όπως δήλωσε «τα στοιχεία είναι σοκαριστικά και δεν τιμούν τη χώρα μας. Γιατί σήμερα στην Ελλάδα βρίσκονται 2.400 ασυνόδευτα παιδιά – προσφυγόπουλα εκ των οποίων τα 1.610 παραμένουν σε αναμονή φιλοξενίας, ζώντας υπό άθλιες συνθήκες στους καταυλισμούς προσφύγων και παράνομων μεταναστών που άναρχα έχει δημιουργήσει η Κυβέρνηση.

Πληροφορήθηκα, για ακόμη μία φορά, την έλλειψη αξιοκρατίας στον τρόπο με τον οποίον επιλέγει τις συνεργαζόμενες Μ.Κ.Ο. το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής για την αντιμετώπιση του ζητήματος, ενώ μου κατήγγειλε και ο κ. Γιαννόπουλος το καθεστώς των αποκλεισμών και των επιλεκτικών χρηματοδοτήσεων που υιοθετεί η Κυβέρνηση.

Όσο ο κ. Μουζάλας επιλέγει να δρα αποκλειστικά με “φίλους” του για τη διαχείριση του ζητήματος τόσο θα προβάλλονται διεθνώς εικόνες που προσβάλλουν τη χώρα μας.

Ελπίζουμε το πρόσφατο ρεπορτάζ του διεθνούς τηλεοπτικού δικτύου C.N.N. να τον προβληματίσει, όσο προβλημάτισε και εμάς” και συμπλήρωσε: “Είναι καιρός να αντιληφθεί ότι, για την αποτελεσματική διαχείριση του προσφυγικού – μεταναστευτικού και ιδίως, μάλιστα, όταν πρόκειται για ζητήματα που έχουν να κάνουν με την προστασία ανήλικων παιδιών, δεν χωρούν ιδεοληψίες. Απαιτείται η αξιοποίηση όλων των εμπλεκομένων χωρίς φιλικούς “διαχωρισμούς” και μεροληπτικούς αποκλεισμούς”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νέα Δημοκρατία

ADVERTISING

SHARE: