Βαξεβάνης για την υπόθεση Αυγενάκη: Σοκαριστική η σιωπή του πολιτικού κόσμου

Βαξεβάνης για την υπόθεση Αυγενάκη: Σοκαριστική η σιωπή του πολιτικού κόσμου
Παραδόθηκε στην Αστυνομία και συνελήφθη ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης, μετά τη μήνυση που υπέβαλε σε βάρος του για συκοφαντική δυσφήμηση η Λίνα Νικολοπούλου, σύζυγος του Γιάννη Στουρνάρα. Ο Κ. Βαξεβάνης γνωστοποίησε ότι παραδόθηκαν ο ίδιος και ο δημοσιογράφος Βασίλης Ανδριανόπουλος με ανάρτησή του στο twitter. Η μήνυση υποβλήθηκε με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας Documento με τίτλο "Οικογένεια Στουρνάρα: Ο μεγάλος έρωτας με τις φαρμακοβιομηχανίες», σύμφωνα με το οποίο η κ. Νικολοπούλου πήρε 400.000 ευρώ, επί υπουργίας Άδωνι Γεωργιάδη στο υπουργείο Υγείας, μέσω του ΚΕΕΛΠΝΟ χωρίς διαγωνισμό για «συνέδρια". Ευρωκίνηση

Βουλευτές, άριστοι κατά τον Πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη, έχουν ευθείες σχέσεις ή συναλλαγές με εγκληματικές ομάδες, τόνισε ο δημοσιογράφος

Μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7 και το Live News με τον Δημήτρη Χατζηνικόλα, ο εκδότης της εφημερίδας Documento Κώστας Βαξεβάνης χαρακτήρισε σοκαριστική τη σιωπή του πολιτικού κόσμου, καθώς, όπως ανέφερε, βουλευτές, άριστοι κατά τον Πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη, έχουν ευθείες σχέσεις ή συναλλαγές με εγκληματικές ομάδες.

Υπάρχει ένα δημοσίευμα στο οποίο ο κ. Αυγενάκης μιλάει με μία ομάδα εγκληματική, που ο συνομιλητής του έχει καταδικαστεί σε 11 χρόνια φυλακή για εμπόριο χρυσού. Ο κ. Αυγενάκης συνομιλεί μαζί του, του κάνει ρουσφέτια, του δίνουν δώρα πουκαμισάκια, φορέματα για τη γυναίκα του” συμπληρώνει ο Κώστας Βαξεβάνης για την υπόθεση.

“Αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ., επικεφαλής της φρουράς της κυρίας Ντόρας Μπακογιάννη συνομιλεί με τα ίδια άτομα, για όπλα, για πινακίδες, για εξυπηρετήσεις” πρόσθεσε ο κ. Βαξεβάνης που αναφέρθηκε εκτενώς στις απειλές σε βάρος του προσώπου του.

Ακούστε τι δήλωσε:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα