Βέμπερ για εκλογή Μητσοτάκη: Είναι ο μόνος που μπορεί να βάλει τέλος στον λαϊκισμό της Αριστεράς

Μέσω Twitter συνεχάρη ο επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, Μάνφρεντ Βέμπερ, τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την εκλογή του στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας. Η ακριβής δήλωση

Με ικανοποίηση είδαν οι Βρυξέλλες το αποτέλεσμα των εσωκομματικών εκλογών της Νέας Δημοκρατίας. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν είναι άλλωστε κάποιος ξένος στην βελγική πρωτεύουσα. Ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ τον γνωρίζει από την εποχή που ήταν πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου. Συγχρόνως ο κ. Μητσοτάκης έχει την φήμη στους κύκλους των Βρυξελλών του μεταρρυθμιστή υπουργού στην κυβέρνηση Σαμαρά και θεωρείται ένας άνθρωπος που έπαιξε σημαντικό ρόλο στο δεύτερο πρόγραμμα.

Νωρίτερα, τα συγχαρητήριά του για την εκλογή του στην προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, απέστειλε ο Μάνφρεντ Βέμπερ, στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η ακριβής δήλωση του επικεφαλής της Κ.Ο. του ΕΛΚ,για την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στη θέση του προέδρου της ΝΔ:

"Συγχαίρουμε τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την εκλογή του ως αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας. Η εκλογή αυτή αποτελεί πολύ θετικό νέο τόσο για το κόμμα, όσο και για την Ελλάδα. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ένας μεταρρυθμιστής και φιλοευρωπαίος πολιτικός. Υποστηρίζει πολιτικές που η Ελλάδα επειγόντως χρειάζεται. Επιπλέον, έχει δηλώσει ότι θα αντιμετωπίσει "το λαϊκισμό μιας αναποτελεσματικής κυβέρνησης". Η Κ.Ο. του ΕΛΚ θα υποστηρίξει όλες τις προσπάθειές του, οι οποίες θα εγγυώνται, στο πλαίσιο των πρόσφατων συμφωνιών, την ευρωπαϊκή πορεία και την οικονομική ανάκαμψη της χώρας."

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Μητσοτάκης

ADVERTISING

SHARE: