Βέττας: Δεν μπορεί να γίνεται συνδικαλισμός με όρους του '60

ΑΘΗΝΑ-ΒΟΥΛΗ-Μόνη συζήτηση και ψήφιση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Οικονομικών για την τραπεζική αργία// Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΕΤΤΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ.(EUROKINISSI-ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ)
ΑΘΗΝΑ-ΒΟΥΛΗ-Μόνη συζήτηση και ψήφιση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Οικονομικών για την τραπεζική αργία// Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΕΤΤΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ.(EUROKINISSI-ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ) EUROKINISSI

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε στο Ραδιόφωνο 24/7 ότι οι απεργίες δεν μπορούν να γίνονται με τον ίδιο τρόπο καθώς έχουν αλλάξει οι δομές και η οικονομία

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Βέττας, σε δηλώσεις του στο Ραδιόφωνο247 σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Ντέκλαν Κοστέλο που κάνει λόγο για “μη καθαρή έξοδο της Ελλάδας από το μνημόνιο”, ανέφερε πως οι συζητήσεις που γίνονται, και σε ευρωπαϊκό και σε κυβερνητικό επίπεδο, μιλούν για καθαρή έξοδο από τα μνημόνια και πλέον γίνεται αυτό που δεν μπόρεσαν να υλοποιήσουν οι άλλες κυβερνήσεις.

Συνεχίζοντας, ο κ. Βέττας είπε πως η κυβέρνηση θα προχωρήσει αυτόνομα και με τις δυνάμεις της, σχεδιάζοντας μια “ασφαλή έξοδο” και με έναν προϋπολογισμό με ήπιες γεωπολιτικές συνθήκες στη γύρω περιοχή.

Επιπρόσθετα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για το γεγονός ότι υπάρχει ένα “καθεστώς” υπερφορολόγησης. Όπως τόνισε είναι γεγονός ότι ένα κομμάτι της κοινωνίας έχει φορολογηθεί περισσότερο απ' όσο αντέχει, όμως όχι όλο το κομμάτι της κοινωνίας, είπε, αναφερόμενος σε μικροεισοδηματίες.

Τέλος, ο Δημήτρης Βέττας απάντησε και στο ζήτημα των απεργιών, λέγοντας ότι είναι εξαιρετικά σημαντικό το θέμα της απεργίας για τη διασφάλιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων και πως δεν έχει σημασία αν απαιτείται το 1/3 ή το 1/2, καθώς όταν ο κόσμος θέλει να συμμετάσχει σε μια απεργία, έχει και τον κλαδικό του φορέα, έχει και τον εθνικό του φορέα. Ωστόσο, σύμφωνα με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, το συνδικαλιστικό κίνημα δεν γίνεται με όρους του 1960 να ορίζει το σήμερα, καθώς έχουν αλλάξει οι δομές και η οικονομία και δεν γίνεται να απεργούν με τον ίδιο τρόπο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

ADVERTISING

SHARE: