Βίντεο: Το σκηνοθετημένο παραλήρημα Κασιδιάρη

Βίντεο: Το σκηνοθετημένο παραλήρημα Κασιδιάρη

Η φραστική επίθεση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής. Την κατέγραψε μόνος του παρότι η συνεδρίαση γινόταν κεκλεισμένων των θυρών και με τρόπο ώστε να ακούγεται μόνο ο ίδιος (Vid)

Απειλές, επιθέσεις, βρισιές μέσα στο Κοινοβούλιο, από τον Ηλία Κασιδιάρη την ώρα που συνεδρίαζε κεκλεισμένων των θυρών η Επιτροπή Εξωτερικών και Αμυνας.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, βιντεοσκόπησε με το κινητό του την στημένη του “έκρηξη” και την ανάρτησε στην ιστοσελίδα της Χ.Α.

Όπως θα δείτε παρακάτω, η κάμερα είναι στημένη πάνω στο έδρανο και “πιάνει” μόνο τον Κασιδιάρη να ωρύεται. Μάλιστα, τα πλάνα είναι μονταρισμένα και κομμένα σε έκδοση μονόλεπτη.

Μεταξύ άλλων, ο Κασιδιάρης ακούγεται να λέει: “Ρε κατέβασε το χέρι σου και μην μου κάνεις εμένα τέτοια και τρελαθώ. Μου κουνάει και το χέρι ο καραγκιόζης. Έλα τώρα και τρελαθώ και μου κουνάει και το χέρι ο καραγκιόζης. Ρε κατέβασε το χεράκι κάτω μην τρελαθώ. Μην μου κουνάς χεράκια εμένα ρόμπα, καραγκιόζηδες Συριζαίοι”.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του NEWS 247, τα σκηνοθετημένα από τη Χρυσή Αυγή επεισόδια ξέσπασαν κατά τη διάρκεια ενημέρωσης από τον Πάνο Καμμένο για τις τρέχουσες εξελίξεις στο Μεταναστευτικό ζήτημα , την αντιμετώπιση της Προσφυγικής κρίσης, καθώς και για την επίμαχη εμπλοκή του ΝΑΤΟ.

Οι χρυσαυγίτες αποκάλεσαν «προδότες» τα κυβερνητικά στελέχη αλλά και τα στελέχη των ενόπλων δυνάμεων που παρευρίσκονταν στη συνεδρίαση. Ταυτόχρονα εξαπέλυσαν υβριστική επίθεση κατά των προσφύγων και των μεταναστών ενώ κατέγραψαν παράνομα  και τμήματα της συνεδρίασης.

Οι πρωτοφανείς αθλιότητες προκάλεσαν την αντίδραση του Προέδρου της Βουλής και του συνόλου των κομμάτων της Βουλής που ζήτησαν την αποχώρησή τους. Εκείνοι, όμως, δεν συμφώνησαν και συνέχισαν να προκαλούν.

Το αποτέλεσμα ήταν να κληθεί ο φρούραρχος της Βουλής ο οποίος τους ενημέρωσε ότι όφειλαν να αποχωρήσουν με βάση το άρθρο 81 που επιβάλλει «προσωρινό αποκλεισμό» από συνεδριάσεις στους βουλευτές που συνεχίζουν «ανάρμοστη και ανεπίτρεπτη» συμπεριφορά.

Κώστας Δουζίνας: Αποβάλαμε τους υβριστές

“Στη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής χρησιμοποίησαν ακραίες και ρατσιστικές υβριστικές εκφράσεις εναντίον των προσφύγων, των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας και των άλλων βουλευτών.

Η Επιτροπή, με ομόφωνη απόφαση, απέβαλε τους υβριστές της Δημοκρατίας από την αίθουσα, καταδίκασε τη συμπεριφορά της Χρυσής Αυγής και δήλωσε ότι δεν θα ανεχθεί στο μέλλον την επανάληψη τέτοιων απαράδεκτων συμπεριφορών.

Πρέπει να υπερασπιστούμε τη δημοκρατία από αυτούς που την υποσκάπτουν και την υβρίζουν”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα