Βίτσας για Novartis: Οι μάρτυρες είναι γνωστοί στη δικαιοσύνη

Ενημέρωση της Επιτροπής Εξοπλιστικών Προγραμμάτων και Συμβάσεων της Βουλής από τον Αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Άμυνας, Δημήτρη Βίτσα(φωτό), για θέματα αρμοδιότητάς του την Τρίτη 28 Νομεβρίου 2017.
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Ενημέρωση της Επιτροπής Εξοπλιστικών Προγραμμάτων και Συμβάσεων της Βουλής από τον Αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Άμυνας, Δημήτρη Βίτσα(φωτό), για θέματα αρμοδιότητάς του την Τρίτη 28 Νομεβρίου 2017. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας απαντώντας στον πρόεδρο της ΝΔ που μίλησε για "κουκουλοφόρους" τόνισε πως οι μάρτυρες πρέπει να προστατεύονται

Οι κουκουλοφόροι συνεργάστηκαν με τους ναζί, οι μάρτυρες που κατέθεσαν για το σκάνδαλο Novartis είναι γνωστοί στη δικαιοσύνη, είπε στο Ραδιόφωνο 24/7 και τους 88,6, ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας, αποκρούοντας το επιχείρημα Μητσοτάκη περί κουκουλοφόρων που συκοφαντούν τη ΝΔ.

Τόνισε ότι οι μάρτυρες πρέπει να προστατεύονται και υπενθύμισε τη δολοφονία της Μαλτέζας δημοσιογράφου Ντάφνι Καρουάνα Γκαλιζία που αποκάλυψε ύποπτες δοσοληψίες μαλτέζων πολιτικών μέσω των Panama Papers.

Ζήτησε την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης ώστε να φανούν οι αθώοι και οι ένοχοι.

Σημείωσε ότι όποιος είναι αθώος δεν έχει να φοβηθεί κάτι από την έρευνα.

Αναφερόμενος στον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννη Στουρνάρα, είπε ότι υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας. Πρόσθεσε ότι όποιος καταγγέλλεται, δεν σημαίνει ότι είναι ένοχος.

Για το σκοπιανό ο κ. Βίτσας είπε ότι είναι δύσκολη υπόθεση και ο στόχος της κυβέρνησης των κομμάτων και των πολιτών πρέπει να είναι η διαμόρφωση συνθηκών για σταθερότητα και καλή γειτονία. Επανέλαβε ότι η θέση της κυβέρνησης είναι η σύνθετη ονομασία για όλες τις χρήσεις και να απαλειφθούν οι αλυτρωτισμοί.

Αναφερόμενος στην υπόθεση της πώλησης βλημάτων στη Σαουδική Αραβία, είπε «καλώς να έρθει στη Βουλή».

Ακούστε τις δηλώσεις Βίτσα:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Σκοπιανό, novartis
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Δικογραφία: Έτσι δίνονταν οι μίζες

ΣΥΡΙΖΑ: Προβληματισμός, διλήμματα και 'αγκάθια' για τη Novartis

ΝΔ για Novartis: Ομπρέλα προστασίας από Μητσοτάκη σε Σαμαρά και τους πρώην υπουργούς του

Αντιπρόεδρος νοσοκομειακών γιατρών Ελλάδος: Γνωστό χρόνια το σκάνδαλο Novartis

ADVERTISING

SHARE: