Βορίδης: Το πολιτικό ατόπημα Μπαλτάκου δεν ακυρώνει τη συνεισφορά του

Βορίδης: Το πολιτικό ατόπημα Μπαλτάκου δεν ακυρώνει τη συνεισφορά του

Τι δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. για τον τέως γ.γ. της κυβέρνησης

Το βίντεο απέδειξε ότι οι επαφές με τη Χρυσή Αυγή ήταν προσωπική επιλογή του Π. Μπαλτάκου, είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ., Μάκης Βορίδης.

“Η ΝΔ δεν μπορεί να κάνει και τα δύο, και δίωξη της Χ.Α. και επαφές”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος, είπε με χαρακτηριστική βεβαιότητα ότι ο Τ. Μπαλτάκος δεν είχε “καμία απολύτως σχέση με την υπόθεση της Χρυσής Αυγής”.

Μεταξύ άλλων, σε τηλεοπτική του παρέμβαση στο Mega, ο κ. Βορίδης, ανέφερε χαρακτηριστικά:

“Δεν υπάρχει καμία δυνατότητα να γνώριζε ο Μπαλτάκος οτιδήποτε για τις διώξεις της ΧΑ” και πρόσθεσε ότι “δεν πρέπει να αφήσουμε τον Κασιδιάρη να πάει το θέμα όπου θέλει” και να ξεχαστεί η δράση της ΧΑ.

Επανέλαβε τη θέση της κυβέρνησης πως δεν υπήρξε καμία πολιτική παρέμβαση της κυβέρνησης στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής, τονίζοντας: “Σε καμία περίπτωση δεν είχε υπάρξει επαφή των υπουργών Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης με τον πρωθυπουργό”.

“Επειδή έκανε ένα προφανές πολιτικό ατόπημα δεν θα πούμε πως ο Μπαλτάκος δεν είχε συνεισφορά ή ότι παρεμβάσεις του δεν ήταν χρήσιμες”, είπε διευκρινίζοντας ότι : “Αυτό για το οποίο ελέγχουμε τον Μπαλτάκο είναι για την αθέμιτη επαφή του με τον υπόδικο Κασιδιάρη”.

Ερωτηθείς δε να σχολιάσει τις παλαιότερες τοποθετήσεις Μπαλτάκου για συνεργασία της ΝΔ με τη ΧΑ, ο κ. Βορίδης αποσαφήνισε πως “ποτέ η ΝΔ δεν είχε την τακτική ή στρατηγική για οποιαδήποτε σχέση με τη Χρυσή Αυγή”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα