Βουλή: Αντιδράσεις για τον Παπαχριστόπουλο που δεν είδε την πετρελαιοκηλίδα

Βουλή: Αντιδράσεις για τον Παπαχριστόπουλο που δεν είδε την πετρελαιοκηλίδα
Μόνη συζήτηση και ψήφιση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων «Ευρωπαϊκή εντολή έρευνας στις ποινικές υποθέσεις Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017 (EUROKINISSI//ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ δήλωσε ότι πήγε για μπάνιο στη Βούλα αλλά δεν βρήκε «καμία κηλίδα»

Αρνητικά σχόλια στους διαδρόμους της Βουλής προκάλεσε η δήλωση του βουλευτή των ΑΝΕΛ, Θανάση Παπαχριστόπουλου, για την πετρελαιοκηλίδα στο Σαρωνικό.

«Έχω ένα πρόβλημα με το πόδι μου, έκοψα τον τετρακέφαλο και πρέπει να κάνω φυσικοθεραπεία και μπάνια. Πήγα στη Βούλα. Σας πληροφορώ ότι δεν βρήκα καμία κηλίδα. Σας το λέω ευθέως» είπε ο κ. Παπαχριστόπουλος στους έκπληκτους βουλευτές. «Εγώ προσωπικά ήμουν στη Βούλα και έκανα μπάνιο. Το έκανα για το πόδι μου, δεν έχω καμία τρέλα να κάνω μπάνιο αυτή την εποχή» συμπλήρωσε. 

Ο κ. Παπαχριστόπουλος χαρακτήρισε επίσης «περίεργο» το ότι το δεξαμενόπλοιο βυθίστηκε σε ήρεμη θάλασσα. «Θέλετε να κάνουμε κριτική στον Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας; Να την κάνουμε. Είναι περίεργο, ναι ή όχι, χωρίς να υπάρχει τρικυμία, χωρίς σύγκρουση, χωρίς φωτιά ένα πλοίο να βουλιάζει; Πιστεύω ότι όλοι συμφωνούμε πως είναι περίεργο. Αφήστε να το δούμε, όχι εν θερμώ απόφαση. Όλοι δυσαρεστηθήκαμε. Δεν χαίρεται κανείς γι’ αυτό» ανέφερε και διαβεβαίωσε ότι «θα αποδοθούν» οι ευθύνες. 

Οι δηλώσεις προκάλεσαν την αντίδραση των βουλευτών όλων των πτερύγων που διερωτήθηκαν σκωπτικά πως δεν είδε ο κ. Παπαχριστόπουλος την πετρελαιοκηλίδα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα