Βουλή: Ελέγχεται το σύνολο των περιουσιακών δηλώσεων της Μαρέβας Μητσοτάκη

Βουλή: Ελέγχεται το σύνολο των περιουσιακών δηλώσεων της Μαρέβας Μητσοτάκη
Ελέγχεται το σύνολο των περιουσιακών δηλώσεων της Μαρέβας Μητσοτάκη Eurokinissi

Η επιτροπή Πόθεν Έσχες αποφάσισε, κατά πληροφορίες, να ερευνήσει και την περίοδο που βρισκόταν σε διάσταση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Στη διερεύνηση του συνόλου των περιουσιακών στοιχείων της Μαρέβας Μητσοτάκη, συμπεριλαμβανομένης της περιόδου που τελούσε σε διάσταση με τον σύζυγό της Κυριάκο Μητσοτάκη προχωρά η επιτροπή Πόθεν Έσχες.

Σε σημερινή  κεκλεισμένων των θυρών συνεδρίαση η επιτροπή ελέγχου Περιουσιακών Δηλώσεων αποφάσισε να ρίξει φως και στην περίοδο της διάστασης του ζεύγους Μητσοτάκη καθώς έχουν υπάρξει αντιφατικές δηλώσεις ως προς την διάρκεια της. Έτσι η κυρία Μητσοτάκη καλείται πλέον να προσκομίσει αναλυτικά στοιχεία για την περίοδο 2006 – 2014 τα περιουσιακά στοιχεία που περιήλθαν στην κατοχή της, τις εταιρείες στις οποίες συμμετείχε αλλά και της αλλαγές στην περιουσία της.

Τα συμπληρωματικά στοιχεία που καλείται να διαβιβάσει στην επιτροπή η κυρία Μητσοτάκη θα διερευνηθούν από ορκωτό ελεγκτή της επιτροπής Πόθεν Έσχες. Αν οι διευκρινίσεις κριθούν επαρκείς η υπόθεση θα τεθεί στο αρχείο ενώ σε αντίθετη περίπτωση θα διαβιβαστούν στη δικαιοσύνη.  

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα