Βουλή: Προκλητικό ‘σόου’ Κασιδιάρη διέκοψε ο Ν. Βούτσης

Βουλή: Προκλητικό ‘σόου’ Κασιδιάρη διέκοψε ο Ν. Βούτσης

Ο χρυσαυγίτης συνέχισε να μιλά και να καθυβρίζει μετά την παρέλευση του χρόνου με αποτέλεσμα να του κλείσει τελικά το μικρόφωνο ο πρόεδρος της Βουλής

Σε σκηνοθετημένη αλλά τελικά αποτυχημένη προσπάθεια να τινάξουν στον αέρα τη συνεδρίαση της Βουλής για τα θαλασσοδάνεια των κομμάτων και των ΜΜΕ επιδόθηκαν οι Χρυσαυγίτες μέσω του βουλευτή τους Ηλία Κασιδιάρη.

Την προσπάθεια ανέλαβε ο Ηλίας Κασιδιάρης ο οποίος αφού επιτέθηκε με απαράδεκτες εκφράσεις κατά πάντων αρνήθηκε να ολοκληρώσει την ομιλία του στον χρόνο που δίνεται σε όλους τους βουλευτές. Ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης κάλεσε επανειλημμένα τον χρυσαυγίτη να κλείσει την ομιλία του αλλά εκείνος επέμεινε να μιλά χωρίς να δείχνει την παραμικρή διάθεση να σεβαστεί τον κανονισμό. Τελικά ο κ. Βούτσης ζήτησε από τον Κασιδιάρη να κατέβει από το βήμα. Εκείνος όμως αρνήθηκε εκ νέου με αποτέλεσμα να αναγκαστεί ο κ. Βούτσης να του κλείσει το μικρόφωνο. Αντιδρώντας ο Ηλίας Κασιδιάρης κατήγγειλε λογοκρισία σε έξαλλη κατάσταση ενώ σύσσωμοι οι χρυσαυγίτες άρχισαν να χειροκροτούν και να φωνασκούν στο πλαίσιο ενός σκηνοθετημένου σόου.

Στις καταγγελίες των χρυσαυγιτών απάντησε ο ίδιος ο Ν. Βούτσης ο οποίος μίλησε για απόπειρα δημιουργίας εντυπώσεων . «Δεν υπήρξε λογοκρισία» είπε και υπενθύμισε ότι όσα έλεγε ο κ. Κασιδιάρης μετά την παρέλευση του χρόνου τα έχει ξαναπεί σε πολλές δημόσιες συνεδριάσεις. «Δημοκρατία 100% απέναντι σε αυτούς που την αρνούνται» πρόσθεσε χαρακτηριστικά ο κ. Βούτσης. Κατόπιν αυτών οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής αποχώρησαν μαζικά από την αίθουσα της Ολομέλειας.

Κατά την αποχώρηση των βουλευτών της Χρυσής Αυγής προκλήθηκε επεισόδιο και με τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γ. Κουτσούκο. «Τράβα ρε φασίστα!» είπε ο κ. Κουτσούκος σε χρυσαυγίτη που του επιτέθηκε φραστικά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα