Βουλή: Προσδιορίστηκαν οι ημερομηνίες συζήτησης για Novartis και Οικονομία

Βουλή: Προσδιορίστηκαν οι ημερομηνίες συζήτησης για Novartis και Οικονομία
Εγκρίθηκε στην Επιτροπή η αναδοχή από ομόφυλα ζευγάρια Eurokinissi

Στις 18 Μαΐου η συζήτηση για το πόρισμα της Novartis. Στις 22 ή 23 Μαΐου η προ ημερησίας που ζητά η Φώφη Γεννηματά σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών για την περίοδο μετά το μνημόνιο

Τη συζήτηση του πορίσματος της Προανακριτικής Επιτροπής για το σκάνδαλο της Novartis αλλά και της προ ημερησίας διατάξεως συζήτησης σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών για τη μεταμνημονιακή περίοδο και την οικονομία προσδιόρισε η Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής.

Η συνεδρίαση για το πόρισμα της Προανακριτικής θα διεξαχθεί την επόμενη Παρασκευή 18 Μαΐου και αναμένεται να αποτελέσει πεδίο έντονων διαξιφισμών των πολιτικών αρχηγών. Υπενθυμίζεται ότι η προανακριτική για την Novartis αποφάσισε να επιστρέψει στην τακτική δικαιοσύνη τη σχετική δικογραφία προκειμένου να διερευνηθούν ενδεχόμενες ευθύνες 10 πολιτικών προσώπων για τα αδικήματα της δωροληψίας και του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος.

Λίγες ημέρες αργότερα και συγκεκριμένα στις 22 ή στις 23 Μαΐου ο πρωθυπουργός και οι πολιτικοί αρχηγοί αναμένεται να κονταροχτυπηθούν εκ νέου στο πλαίσιο της προ ημερησίας διατάξεως συζήτησης που ζήτησε η επικεφαλής της ΔΗ.ΣΥ, Φώφη Γεννηματά για την περίοδο μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος. Στο επίκεντρο της αντιπαράθεσης αναμένεται να βρεθεί τόσο η προοπτική της «καθαρής εξόδους» όσο και το αίτημα της κυρίας Γεννηματά για προσφυγή στις κάλπες πριν από την ολοκλήρωση του προγράμματος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα