Βουλή: Υβριστική επίθεση Κασιδιάρη σε Παπανάτσιου

Επεξεργασία και εξέταση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Οικονομικών «Ενσωμάτωση στην εθνική νομοθεσία της Οδηγίας 2014/92/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 23ης Ιουλίου 2014 για τη συγκρισιμότητα των τελών που συνδέονται με λογαριασμούς πληρωμών, την αλλαγή λογαριασμού πληρωμών και την πρόσβαση σε λογαριασμούς πληρωμών με βασικά χαρακτηριστικά και άλλες διατάξεις» στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής την Τρίτη 14 Μαρτίου 2017.
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Επεξεργασία και εξέταση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Οικονομικών «Ενσωμάτωση στην εθνική νομοθεσία της Οδηγίας 2014/92/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 23ης Ιουλίου 2014 για τη συγκρισιμότητα των τελών που συνδέονται με λογαριασμούς πληρωμών, την αλλαγή λογαριασμού πληρωμών και την πρόσβαση σε λογαριασμούς πληρωμών με βασικά χαρακτηριστικά και άλλες διατάξεις» στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής την Τρίτη 14 Μαρτίου 2017. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

"Είσαι αισχρή", είπε ο χρυσαυγίτης στην υφυπουργό Οικονομικών και αποχώρησε έξαλλος. "Στο καλό…" του είπε ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης.

Ένα ακόμη προκλητικό σόου έδωσε ο Ηλίας Κασιδιάρης στη Βουλή υβρίζοντας και απειλώντας την υφυπουργό Οικονομικών, Κατερίνα Παπανάτσιου όταν εκείνη αναφέρθηκε στη δίκη της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή.

Το επεισόδιο ξέσπασε όταν η υφυπουργός περιέγραψε ως υποκριτικό το ενδιαφέρον της Χρυσής Αυγής για το θέμα των βουλευτικών αποζημιώσεων. «Ξέρουμε όλοι τη στάση της Χρυσής Αυγής για τον κοινοβουλευτισμό και τη δημοκρατία. Ξέρουμε όλοι ποιες σκοτεινές εποχές νοσταλγεί» είπε ο υφυπουργός και αναφέρθηκε στα στοιχεία που έχουν αποκαλυφθεί στο Δικαστήριο για την «εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή».

Στο άκουσμα αυτών των λέξεων ο Κασιδιάρης σηκώθηκε έξαλλος από το έδρανό του και κινήθηκε απειλητικά προς τα υπουργικά έδρανα φωνάζοντας στην υφυπουργό: «είσαι αισχρή». Στη συνέχεια αποχώρησε εκτός εαυτού από την αίθουσα της Ολομέλειας.

Κακλαμάνης σε Κασιδιάρη: Δώσατε σόου, άντε στο καλό

Στη σκηνή παρενέβη ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης, ο οποίος τόνισε στον Χρυσαυγίτη: «δώσατε το σόου σας... στο καλό». Πρόσθεσε, μάλιστα, δηκτικά ότι είναι γνωστό σε όλους πόσο σέβεται η Χρυσή Αυγή τον κοινοβουλευτισμό. Ο κ. Κακλαμάνης χαρακτήρισε μάλιστα απαράδεκτες τις ύβρεις του κ. Κασιδιάρη και ζήτησε να διαγραφούν από τα πρακτικά.

ADVERTISING

SHARE: