Βούτσης: παραμύθι ότι η Ελλάδα αρνήθηκε χρήματα για το προσφυγικό

ΑΘΗΝΑ-ΒΟΥΛΗ// ΕΠΙΚΑΙΡΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ-ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΝΙΚΟΣ ΒΟΥΤΣΗΣ ΚΑΙ ΚΩΣΤΑΣ ΗΣΥΧΟΣ.(EUROKINISSI-ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ)
ΑΘΗΝΑ-ΒΟΥΛΗ// ΕΠΙΚΑΙΡΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ-ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΝΙΚΟΣ ΒΟΥΤΣΗΣ ΚΑΙ ΚΩΣΤΑΣ ΗΣΥΧΟΣ.(EUROKINISSI-ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ) EUROKINISSI

Προειδοποίησε ότι θα ενταθούν οι επιθέσεις ακραίων κύκλων κατά της Ελλάδας. Σημείωσε, όμως, ότι υπάρχουν και πολλοί στην Ευρώπη που συγχαίρουν την Ελλάδα

Τους ισχυρισμούς ότι η ελληνική κυβέρνηση αρνήθηκε ευρωπαϊκά κονδύλια ύψους εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ για το προσφυγικό διέψευσε ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης καταγγέλλοντάς τους ως «παραμύθια».

«Πρόκειται για παραμύθια και συνειδητή παραπληροφόρηση» ανέφερε ο Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, και διέψευσε ότι η Ελλάδα αρνήθηκε ευρωπαϊκά κονδύλια ύψους 400 εκ. ευρώ για την επόμενη πενταετία. Σημειώνεται, ότι τις αναφορές αυτές είχε επικαλεστεί νωρίτερα ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Λοβέρδος. Κάλεσε, μάλιστα, τους βουλευτές να μην πέφτουν θύματα παραπληροφόρησης «από κάποιους μειοψηφικούς κύκλους των Βρυξελλών που θέλουν να σπρώξουν την χώρα μας εκτός Σένγκεν και διακινούν ψευδώς, ότι δήθεν η Ελλάδα δεν πήρε τα χρήματα επειδή ήταν σε κατάσταση αδυναμίας και ανοργανωσιάς».

Ο κ. Βούτσης προειδοποίησε, πάντως, ότι οι πιέσεις των εν λόγω κύκλων θα ενταθούν την ερχόμενη περίοδο. Ταυτόχρονα, όμως, επισήμανε ότι η Ελλάδα διαθέτει και πολλούς συμμάχους στην Ευρώπη. «Ας μην βλέπουμε συνομωσίες και ότι μας κυνηγούν όλοι. Υπάρχουν πολλοί που θέλουν να συγχαρούν τον ελληνικό λαό για την αλληλεγγύη που προσφέρει» είπε ο Πρόεδρος της Βουλής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Βουλή, Πρόσφυγες, Νίκος Βούτσης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Χουντης στο News247: Οι εταίροι να απαντήσουν στο ερώτημα αν οι ίδιοι τηρούν τη Σένγκεν

ΝΔ: Η έξοδος της Ελλάδας από τη Σένγκεν θα είναι το πρώτο βήμα διάβρωσης της ΕΕ

ADVERTISING

SHARE: