Βόζεμπεργκ: Να μη δοθούν πολιτικά χαρακτηριστικά στη δολοφονία Ζαφειρόπουλου

Meeting of New Democracy parliamentary group at the Greek Parliament, Athens, Greece, on May 9, 2017. /      , ,  9 , 2017
Meeting of New Democracy parliamentary group at the Greek Parliament, Athens, Greece, on May 9, 2017. / , , 9 , 2017 MENELAOS MYRILLAS / SOOC

"H ΝΔ δεν κάνει μικροπολιτική" τόνισε η ευρωβουλευτής

"Δεν πρέπει να δοθούν πολιτικά χαρακτηριστικά στη δολοφονία Ζαφειρόπουλου, είμαι αντίθετη" είπε στο Ραδιόφωνο 24/7 η ευρωβουλευτής της ΝΔ Ελίζα Βόζεμπεργκ.

H κ. Βόζεμπεργκ πρόσθεσε ότι μπορεί να αναδεικνύει κάποιος την εγκληματικότητα, αλλά είναι λάθος να δίνει πολιτικά χαρακτηριστικά σε ένα τραγικό γεγονός.

Για το ταξίδι του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ, ευχήθηκε να πετύχει το ταξίδι και να γυρίσει ο πρωθυπουργός με γεμάτο το πακέτο, υπογραμμίζοντας ότι η ΝΔ δεν κάνει μικροπολιτική και στηρίζει τη χώρα στα μεγάλα θέματα.

Σε ό,τι αφορά στην τρίτη αξιολόγηση, είπε ότι πρέπει να κλείσει γρήγορα, πριν το τέλος του χρόνου και πάντως πριν σχηματιστεί η γερμανική κυβέρνηση.

Αναφερόμενη στο νομοσχέδιο για την ταυτότητα φύλου, είπε ότι κατατέθηκε για αντιπερισπασμό και πρόχειρα για να στρέψει την προσοχή του κόσμου από τα μεγάλα προβλήματα, ενώ, όπως πρόσθεσε, το ίδιο κάνει τώρα και με το θέμα της φαρμακευτικής κάνναβης.

ADVERTISING

SHARE: