Βρούτσης: Συνεργαστήκαμε πολύ καλά με το Βενιζέλο

Βρούτσης: Συνεργαστήκαμε πολύ καλά με το Βενιζέλο
Ο βουλευτής της ΝΔ, Γιάννης Βρούτσης Eurokinissi

Δεν στέκομαι σε πρόσωπα, με ενδιαφέρουν οι πολιτικές, σημειώνει ο βουλευτής ΝΔ στο Ραδιόφωνο 24/7

Υπέρ της συνεργασίας της ΝΔ με το Κίνημα Αλλαγής τάχθηκε μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7 από τους 88,6 και τους Ιορδάνης Χασαπόπουλο και Αντώνη Φουρλή ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Βρούτσης. Τόνισε ότι η συνεργασία της ΝΔ με το ΠΑΣΟΚ είχε θετικά δημοσιονομικά αποτελέσματα και θα μπορούσε να επαναληφθεί η συνεργασία.

Μάλιστα αναφερόμενος στα σενάρια που θέλουν κάποιους στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να θέλουν τον Ευάγγελο Βενιζέλο στο κόμμα (ή ακόμη και υποψήφιο Πρόεδρο της Δημοκρατίας), απάντησε πως δεν στέκεται σε πρόσωπα, αλλά σε πολιτικές.

Όπως συμπλήρωσε άλλωσε, η ΝΔ ακόμη και με αυτοδυναμία θα αναζητήσει συμμαχίες.

Αναφερόμενος στην απόφαση του ΣτΕ για τον ΕΦΚΑ, είπε ότι επιβαβιώνεται η κριτική της ΝΔ για τον νόμο Κατρούγκαλου, ωστόσο στην αξιωματική αντιπολίτευση περιμένουν να καθαρογραφεί η απόφαση. Τόνισε ότι ο Νόμος Κατρούγκαλου μετέτρεψε το ασφαλιστικό σε φορολογικό και καταστρέφει το παραγωγικό κομμάτι της χώρας, καθώς εκτός από τους γιατρούς και τους δικηγόρους περιλαμβάνει τους αγρότες, και τους μικρομεσαίους.

Υπογράμμισε ότι αυτοί δεν μπορούν να σηκώσουν τα βάρη και ως εκ τούτου είτε θα οδηγηθούν σε εισφοροδιαφυγή είτε θα κλείσουν. Αναφορικά με την ένταση στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, εξέφρασε την ανησυχία και τον φόβο του για ενδεχόμενο θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο.

Σημείωσε ότι αυτό που ζούμε με την τουρκική προκλητικότητα είναι η πάγια πολιτική της Τουρκίας, η οποία εκφράζεται με τον Ερντγάν κάτι που δεν γινόταν στο παρελθόν. Πρόσθεσε ωστόσο ότι η Τουρκία θα πρέπει να σκεφτεί πολύ καλά εάν θα κάνει το επόμενο βήμα.

Ακούστε τις δηλώσεις του:


Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα