Ώρα του πρωθυπουργού στη Βουλή

Από το βήμα της Βουλής ο πρωθυπουργός απαντά στην ερώτηση του Σταύρου Θεοδωράκη για την διαφθορά υπογραμμίζοντας τη βούληση της κυβέρνησης να μην κάνει πίσω σε θέματα διαπλοκής και βάζοντας το ζήτημα πολύ ψηλά στην ατζέντα

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας απατά στη Βουλή, σε ερώτηση του επικεφαλής του «Ποταμιού», Σταύρου Θεοδωράκη, για τη διαφθορά υπογραμμίζοντας τη βούληση της κυβέρνησης να μην κάνει πίσω σε θέματα διαπλοκής και βάζοντας το ζήτημα πολύ ψηλά στην ατζέντα. Σύμφωνα με πληροφορίες θα υπάρξουν αναφορές του κ. Τσίπρα σε υποθέσεις όπως το ΚΕΕΛΠΝΟ, η NOVARTIS, ενώ στο στόχαστρο θα μπει και ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Εν συνεχεία, στις 11:00, ο πρωθυπουργός θα χαιρετίσει στην πρώτη σύσκεψη της επιτροπής για τη Μελέτη των Οικονομικών της Εκπαίδευσης που θα πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή των υπουργών Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Κώστα Γαβρόγλου, και Επικρατείας, Χριστόφορου Βερναρδάκη, στο κτίριο της Βουλής (Αίθουσα 168).

Στις 12:00, ο Αλέξης Τσίπρας θα συναντηθεί με τον επίτροπο Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας, Δημήτρη Αβραμόπουλο, στο γραφείο του στη Βουλή.

ADVERTISING

SHARE: