Ξέφυγε πάλι ο Κατσίκης, παραλληλίζει την ομοφυλοφιλία με την παιδοφιλία

Ξέφυγε πάλι ο Κατσίκης, παραλληλίζει την ομοφυλοφιλία με την παιδοφιλία
Με τους εισηγητές των κομμάτων ξεκίνησε στην Ολομέλεια της Βουλής το νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης με τα «μέτρα για την προώθηση των θεσμών της αναδοχής και υιοθεσίας». Eurokinissi

Παρομοίασε την αγάπη των ομόφυλων ζευγαριών στα παιδιά με πράξεις παιδοφιλίας. Χαρακτήρισε "παρεκτρεπόμενους" τους ομοφυλόφιλους κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για την αναδοχή. Εντονη αντίδραση από Βαρβιτσιώτη, Χρηστίδη

Κάθε προηγούμενο ομοφοβικής ρητορικής ξεπέρασε στη Βουλή ο Κώστας Κατσίκης των Ανεξάρτητων Ελλήνων παρομοιάζοντας την αγάπη των ομόφυλων γονέων με τα εγκλήματα των παιδεραστών.

Παρεμβαίνοντας στη συζήτηση του νομοσχεδίου που αναγνωρίζει δικαίωμα αναδοχής και στα ομόφυλα ζευγάρια ο κ. Κατσίκης επιχείρησε να αντικρούσει το επιχείρημα πολλών βουλευτών ότι το πρωταρχικό κριτήριο στην αναδοχή δεν πρέπει να είναι το φύλο των γονέων αλλά η αγάπη και η στοργή προς τα παιδιά. «Η επιχειρηματολογία των θιασωτών της ομοφυλοφιλίας, πως η αγάπη δεν είναι αμαρτία, έχει απάντηση. Φυσικά και δεν είναι αμαρτία. Εξαρτάται, όμως, και το που κατευθύνεται» είπε και παραλλήλισε σαφώς την ομοφυλοφιλία με την παιδοφιλία και την αιμομιξία. «Η αγάπη ενός πατέρα προς την κόρη του που είναι διαφορετική της πατρικής, είναι ή όχι αμαρτία; Την ίδια αγάπη θα μπορούσαν να ισχυριστούν πως έχουν και οι παιδόφιλοι. Γιατί σε αυτές τις περιπτώσεις η αγάπη είναι αμαρτία και μάλιστα τερατώδης, ενώ στις ομοφυλοφιλικές σχέσεις, θεωρείται αθώα αυτή η αγάπη;» διερωτήθηκε προκαλώντας αρνητική αίσθηση στην Ολομέλεια.

Ο Κώστας Κατσίκης ισχυρίστηκε, πάντως, ότι οι απόψεις του δεν είναι ομοφοβικές. «Φίμωτρο δεν μου βάζει κανείς. Φοβόμαστε να πούμε αυτό που θέλουμε, για να μη μας μας τρολάρουν και μας χαρακτηρίσουν ομοφοβικούς και ρατσιστές» συμπλήρωσε και χαρακτήρισε παρεκτρεπόμενους τους ομοφυλόφιλους.

Βαρβιτσιώτης: Κατσίκης και Μιχαλολιάκος είπαν τα ίδια ομοφυλοφυλία-παιδοφιλία

Την καταδίκη του «ακροδεξιού παραληρήματος» του Κώστα Κατσίκη που παραλλήλισε την ομοφυλοφιλία με την παιδεραστία ζήτησε από την κυβέρνηση ο βουλευτής της ΝΔ, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, επισημαίνοντας ότι την ίδια ρητορική χρησιμοποίησε και ο Νίκος Μιχαλολιάκος.

Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης καταδίκασε απερίφραστα τις δηλώσεις του Κώστα Κατσίκη και μάλιστα σημείωσε ότι «ίδιες» αναφορές έκανε και ο νοσταλγός του ναζισμού Νίκος Μιχαλολιάκος. «Δεχόσαστε το ακροδεξιό παραλήρημα  του κυρίου Κατσικη και δεν το καταδικάζετε» είπε απευθυνόμενος στην κυβέρνηση ο κ. Βαρβιτσιώτης.

Σημειώνεται ότι σε αντίστοιχη γραμμή με τον Κώστα Κατσίκη ο Νίκος Μιχαλολιάκος δήλωσε ότι το δικαίωμα στην υιοθεσία από ομόφυλους αναγνωρίστηκε στην Ολλανδία όπου όπως είπε «υπάρχει και κόμμα παιδόφιλων» και «συνευρίσκονται με κτήνη». Μάλιστα, ο αρχηγός των χρυσαυγιτών χαρακτήρισε «κοινωνική τερατογένεση» την αναδοχή παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια.

Χρηστίδης: Απαράδεκτα, σκοταδιστικά και εκτός κάθε λογικής όσα λέει ο Κατσίκης

«Καμία Κυβέρνηση με τσίπα δεν θα δεχόταν να έχει στις τάξεις της έναν βουλευτή, που λέει όσα είπε ο κ. Κατσίκης. Είναι απαράδεκτα, σκοταδιστικά και εκτός κάθε λογικής», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής Παύλος Χρηστίδης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα