Ξέσπασμα Γκλέτσου: Ο Σουλτάνος Ερντογάν, αυτό το γελοίο υποκείμενο

Ξέσπασμα Γκλέτσου: Ο Σουλτάνος Ερντογάν, αυτό το γελοίο υποκείμενο

Ποιος είδε τον δήμαρχο Στυλίδας και δεν τον φοβήθηκε! Πώς σχολίασε την αναφορά του Τούρκου προέδρου στη Συνθήκη της Λωζάνης (Vid)

Με αφορμή την τελετή ορκωμοσίας, που έγινε στο ΚΕΥΠ Λαμίας, όπου οι νεοσύλλεκτοι της 2016 Ε’ ΕΣΣΟ ορκίστηκαν πίστη στην πατρίδα, ο Δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος, επιτέθηκε με βαριές εκφράσεις στον Σουλτάνο, αλλά και στους υποστηρικτές του, μετά τις προκλητικές δηλώσεις του Ερντογάν για τη Συνθήκη της Λωζάνης.

Ο Απόστολος Γκλέτσος χαρακτήρισε “γελοίο υποκείμενο” τον “Σουλτάνο” Ερντογάν, αλλά και όσους αμφισβητούν de facto λυμένα θέματα της χώρας, καλώντας σε άντληση “τιμής και δύναμης” από τον ελληνικό στρατό και τη σημαία.

“Στις 15 Ιουλίου γιορτάζουμε τη δεύτερη επέτειο Ανεξαρτησίας του τουρκικού Έθνους. Έτσι μας πληροφόρησαν. Μας απείλησαν με τη Συνθήκη των Σεβρών το 1920 και μας έπεισαν να αποδεχτούμε τη ‘Λωζάνη’ το 1923. Κάποιοι προσπάθησαν να μας εξαπατήσουν παρουσιάζοντας τη Συνθήκη αυτή σαν νίκη. Στη Λωζάνη, παραχωρήσαμε τα νησιά στα οποία μπορεί κανείς να πατήσει με ένα σάλτο”, δήλωσε ο Ερντογάν σε συγκέντρωση με τοπικούς άρχοντες της χώρας στην Άγκυρα.

Δείτε τι είπε ο Απόστολος Γκλέτσος:

Βίντεο: lamiareport.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα