Υπέρ Μπουτάρη ο Γ. Καμίνης: 'Είναι πραγματικός πατριώτης'

Ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης σε συζήτηση στο βιβλιοπωλείο Ιανός με το δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη   την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014. 
(EUROKINISSI/ΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης σε συζήτηση στο βιβλιοπωλείο Ιανός με το δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014. (EUROKINISSI/ΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

"Πατριωτικό δεν είναι να καπηλεύεσαι ονόματα, αισθήματα και σύμβολα, παγιώνοντας 27 χρόνια τώρα, σε όλα τα μήκη και πλάτη της υφηλίου, τη χειρότερη επιλογή για τη χώρα σου" έγραψε σε ανάρτησή του ο δήμαρχος Αθηναίων

Τη στήριξή του στον Γιάννη Μπουτάρη εξέφρασε ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, με αφορμή την έντονη κριτική που δέχεται ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης ύστερα από τις δηλώσεις του περί μετονομασίας του αεροδρομίου «Μακεδονία»

Όπως έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter: «Πατριωτικό δεν είναι να καπηλεύεσαι ονόματα, αισθήματα και σύμβολα, παγιώνοντας 27 χρόνια τώρα, σε όλα τα μήκη και πλάτη της υφηλίου, τη χειρότερη επιλογή για τη χώρα σου. Πατριωτικό είναι να υπηρετείς με ρεαλισμό τα συμφέροντα του λαού. Ο Γ. Μπουτάρης είναι πραγματικός πατριώτης».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Γιάννης Μπουτάρης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Θεσσαλονίκη: Διαμαρτυρία κατά των δηλώσεων Μπουτάρη

Αναδίπλωση Μπουτάρη: Απομονώθηκε μία φράση μου

Τζιτζικώστας για Μπουτάρη: Λυπάμαι που επιλέγει να παίξει τον ρόλο του 'χρήσιμου ηλιθίου'

'Να μαζευτεί' στο θέμα της ονομασίας της πΓΔΜ καλεί ο Κικίλιας τον Μπουτάρη

Ο Μπουτάρης θέτει θέμα αλλαγής του ονόματος του αεροδρομίου 'Μακεδονία' και των ΚΤΕΛ

ADVERTISING

SHARE: