Υποψήφιος με τον ΛΑΟΣ ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος

Υποψήφιος με τον ΛΑΟΣ ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος
Συζήτηση και λήψη απόφασης, σύμφωνα με τo άρθρο 62 του Συντάγματος και τα άρθρα 43Α και 83 του Κανονισμού της Βουλής, για αιτήσεις άρσης ασυλίας Βουλευτών, Τετάρτη 7 Μαΐου 2014. (EUROKINISSI/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ) Eurokinissi

Το ΛΑΟΣ θα βρίσκεται στη Βουλή είπε ο πρόεδρος του κόμματος Γιώργος Καρατζαφέρης

Υποψήφιος βουλευτής με τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό θα είναι ο ανεξάρτητος, πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος, όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Καρατζαφέρης.

Μιλώντας στον “Αnt1”, ο πρόεδρος του κόμματος, εμφανίστηκε βέβαιος ότι το ΛΑΟΣ θα είναι μεταξύ των κομμάτων που μπουν στη Βουλή.

“Αυτό θα γίνει για να αναγκάσει τα κόμματα να συνεννοηθούν μεταξύ τους, αν και όπως είπε με τη ΝΔ του Σαμαρά είναι δύσκολο να συνεννοηθείς”, είπε ενώ αναφέρθηκε και στην υπόθεση με τις μίζες και τις offshore, για τις οποίες ερευνάται από την Δικαιοσύνη και επανέλαβε ότι οι κατηγορίες εναντίον του είναι προϊόν σκευωρίας.  “Θα βρω τους σκευωρούς και θα τους τιμωρήσω» είπε, προσθέτοντας ότι «αν αποδειχθεί κάτι για τις μίζες, δηλώνω ευθέως ότι θα κρεμαστώ στο Σύνταγμα”.

Παράλληλα έριξε ευθύνες στην κυβέρνηση για την έκταση που πήρε το θέμα λέγοντας ότι “εάν είχα πάει στα 40 χρόνια της ΝΔ ίσως να μην είχαν γραφεί όλα αυτά που γράφηκαν. Με τα δημοσιεύματα αυτά δεν χτύπησαν τον Καρατζαφέρη, χτύπησαν το 2,8% που έδωσε πρόσφατα η Metron Analysis στο ΛΑ.ΟΣ.”.

Ερωτηθείς για την δημιουργία του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, ο κ. Καρατζαφέρης είπε ότι “ο Παπανδρέου θα πάει καλύτερα από το ΠΑΣΟΚ” στις εκλογές, ενώ για το ενδεχόμενο συνεργασίας του ΛΑΟΣ με την Νέα Δημοκρατία είπε ότι κάτι τέτοιο θα ήταν πιθανότερο αν αρχηγός της Νέας Δημοκρατία δεν ήταν ο Αντώνης Σαμαράς.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα