Υπόθεση Σαουδική Αραβία: Στη βουλή η δικογραφία για τα βλήματα

Υπόθεση Σαουδική Αραβία: Στη βουλή η δικογραφία για τα βλήματα
Έκτακτη σύγκληση της Ολομέλειας της Βουλής των Ελλήνων προκειμένου να ανακοινωθεί επίσημα, όπως προβλέπεται από τον Κανονισμό της Βουλής, η διαβίβαση της δικογραφίας για την υπόθεση της φαρμακοβιομηχανίας Novartis Hellas την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2018. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Ευρωκίνηση

Τους χειρισμούς Καμμένου στην περίπτωση της αγοραπωλησίας αμυντικού υλικού από την Σαουδική Αραβία θα εξετάσει το ελληνικό κοινοβούλιο

Τις πόρτες της βουλής περνά κατά πάσα πιθανότητα την Τετάρτη η δικογραφία που αφορά στους χειρισμούς του υπουργείου Εθνικής Άμυνας και του υπουργού Παν. Καμμένου που αφορά στην αγοραπωλησία αμυντικού υλικού (300.000 βλήματα τύπου 105 mm) από τα αποθέματα του ελληνικού στρατού.

Όπως προκύπτει από τις πληροφορίες η δικογραφία διαβιβάζεται από την εισαγγελία Διαφθοράς αμελλητί στη Βουλή, βάση του νόμου περί ευθύνης υπουργών, προκειμένου να διερευνηθεί εάν έχει τελεστεί το αδικημα της απιστιας. Η δικογραφια εκτος από τα δημοσιεύματα περιέχει ακόμη και μια μαρτυρική καταθεση ενω ο Βασίλειος Παπαδόπουλος δεν εντοπίστηκε προκειμένου να δώσει καταθεση.

Η εισαγγελική έρευνα για την συγκεκριμένη υπόθεση “σκόνταψε” στο όνομα του υπουργού Εθνικής Άμυνας Παν. Καμμένου και ως ώφειλαν οι εισαγγελικές αρχές διαβιβάζουν  τη δικογραφία αμελλητί στη Βουλή.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα